Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakup za 45 złotych z groszami (przez smart) został opłacony allegro pay, po czym natychmiast spłaciłem należność. Czy otrzymam kupon przed końcem promocji 17. września?
Dostaniesz go zgodnie z regulaminem.
Kupon Promocyjny, Uczestnik, który nie aktywował Allegro Pay, powinien: a. w Okresie trwania Promocji aktywować Allegro Pay i b. w Okresie trwania Promocji zrealizować Transakcję na Allegro o minimalnej wartości 30 zł (bez kosztów dostawy), przy płatności za pomocą Allegro Pay.
Po spełnieniu warunków wskazanych w ust. 2 Każdy Uczestnik Promocji otrzyma od Organizatora Kupon Promocyjny - rabatowy, obniżający kwotę do zapłaty o 100 zł (słownie: sto złotych), który Uczestnik może wykorzystać na zakupy za pośrednictwem Allegro („Kupon Promocyjny”). Przykład: Uczestnik nie ma aktywnej usługi Allegro Pay. Po aktywacji Allegro Pay w Okresie trwania Promocji oraz opłaceniu Transakcji za pomocą Allegro Pay, Uczestnik otrzyma Kupon Promocyjny o wartości 100 zł.
Czyli już w tym momencie mam gwarancję, że ten kupon dostanę, tak?
Jak spełniasz warunki to tak. Po otrzymaniu kuponu masz 14dni na jego realizację, są kategorie wyłączone z kuponów.
Kupony Promocyjne należne Uczestnikom w związku z udziałem w Promocji zostaną przyznane do Konta Uczestnika po upływie 2 dni roboczych od spełnienia przez Uczestnika warunków Promocji i mogą być wykorzystane niezwłocznie po ich otrzymaniu, nie później jednak niż w terminie 14 dni od dnia przyznania Kuponu Promocyjnego. Niewykorzystane Kupony Promocyjne przepadają.
Kupon Promocyjny można wykorzystać na zakupy jakiegokolwiek przedmiotu na Allegro, za wyjątkiem towarów, które przynależą do następujących kategorii:
Elektronika - Komputery - Internet
Elektronika - Konsole i automaty - Microsoft Xbox 360 - Zdrapki
Elektronika - Komputery - Kryptowaluty
Elektronika - Telefony i Akcesoria - Pre-paid
Kultura i rozrywka - Gry - Gry online (MMO)
Kultura i rozrywka - Kody i doładowania
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Numizmatyka
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Pieniądz papierowy
Kolekcje i sztuka - Kolekcje - Produkty inwestycyjne
Ok, dziękuję!