anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zakupem allegro pay na 2 raty

zawisza267
#2 Obserwator#

Dzień dobry, 

Dokonałem zakupu opon na ponad 700zł z allegro pay gdzie zaznaczyłem płatność w 2 ratach (aktywny pakiet smart). Po zakończeniu zakupu w panelu allegro pay widnieje mi 1 spłata w wysokości całego zamówienia i mogę podzielić płatność na 3 raty z odsetkami... Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli masz wybraną opcję spłaty do 30 dni lub jeżeli korzystasz ze SMART! i masz wybraną opcję spłaty w 2 ratach, możesz wydłużyć czas spłaty i podzielić płatność na mniejsze raty

a pytanie tylko tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc

oznacz moderatorów

zawisza267
#2 Obserwator#

Napisałem tam także. Dziwi mnie to, że przed zakupem miałem możliwość spłaty w  2 ratach 0% gdzie tak ustawiłem a dostaję wiadomość, że wybrałem 1 ratę... Kupowałem już wiele razy przez allegropay, ale takiej sytuacji jeszcze nie miałem. Podzielić na 2 spłaty nie mogę w harmonogramie - minimalnie mogę wybrać 3 raty. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dziwne że coś poszło nie tak, moderacja Ci nie pomoże tylko kontakt tam.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Nie chcą dawać na 0,% bo to kosztuje....

oznacz moderatorów

zawisza267
#2 Obserwator#

Spoko to niech to wyłączą żeby nie było można zaznaczyć takiej opcji a nie wprowadzają ludzi w błąd. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak spełniasz warunki to musi iść tak kupić, w ostateczności można anulować zakup i kupić ponownie.

oznacz moderatorów