Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Otóż od długiego czasu użytkuje sobie Allegro Pay, nigdy żadnych problemów ze spłatami itp , wszystko zawsze bez problemu . Otrzymałem maila ze udostępniono mi możliwość zamówienia karty płatniczej Allegro Pay. Postanowiłem jako aktywny użytkownik skorzystać . Przy kroku weryfikacji kodem SMS jednak po wpisaniu i zatwierdzeniu przeze mnie tego kodu nastąpiła blokada całkowita wniosku i komunikat o błędnych danych podczas gdy wszystkie dane na moim koncie są poprawne .Pytanie teraz co dalej ? Czy da się to odblokować czy już wniosek zablokowany i nic się nie da zrobić ?
@demonXP1 Tu musisz wyjaśnić: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Witam. Do mnie nie dochodzi sms z kodem podczas składania wniosku. Z allegro pay korzystam od samego początku. Spłaty zawsze w terminie. Wszystkie dane aktualne. Historia kredytowa wzorcowa. Inne smsy z kodami od allegro dochodzą. Pomoc allegro mówi że system je wysyła. Mój operator komórkowy mówi że z ich strony wszystko ok. Widocznie nie zasłużyłem na fizyczną kartę 😂 Może zbyt mało ostatnio wydaje na zakupy na allegro 🤦 Ta karta to jakiś bubel. Szkoda bo chciałem sprawdzić jak to działa w praktyce.
Identyczna sytuacja u mnie, z ciekawości w jakiej masz sieci ?
a2mobile. Działają na infrastrukturze plusa.
Też mam w a2mobile, jeden użytkownik też pisał że ma problem z sms odnośnie karty ale nadal nie odpisał w jakiej ma sieci, ciekawe gdybym zmienił na chwilę numer na inny żeby dostać sms, a potem znów wrócił do pierwotnego numeru, ciekawe czy by to coś dało.
Zmieniłem w allegro numer na inny. Z innej sieci. Ponownie się zalogowałem. Ale podczas składania wniosku pobiera numer który miałem przed zmianą. By zmienić numer w allegro pay trzeba się kontaktować z pomocą tak jak przy aktualizacji danych. Olałem temat tej karty. Założyłem temat z zapytaniem czy ktoś dostał już tą kartę. Zero odpowiedzi. To jakiś bubel i farmazon moim zdaniem. Szkoda bo byłem ciekaw jak to działa w praktyce.
@-Andrzej-- widzę, że zgłoszenie dotyczące zmiany numeru jest już rozwiązane. Czy udało Ci się złożyć wniosek o kartę?
Zgłoszenie zmiany numeru? Ciekawe 🤔 Aktualizowałem numer dowodu osobistego nie numer telefonu. Sprawdziłem wniosek przed chwilą i nadal lipa. Olałem to. I dobrze bo jeszcze bym zabrał kartę w weekend do klubu. 4200 to dzikie bogactwo. Palma by mi odbiła od tej forsy. Kolorowe drinki, szybkie dziewczyny, lambo z wypożyczalni. Potem bym się ukrywał przed spłatą w jednym z krajów trzeciego świata 😂🤦 Całe szczęście że allegro pay u mnie działa normalnie. Na pocieszenie kupiłem sobie grę na konsolę opłacając tymi środkami. Właśnie kończę. Wieczorem wystawię na innym portalu. Na takim gdzie nie pobierają prowizji od sprzedaży. Sprzedam i spłacę pay. W większości przypadków w taki sposób korzystam z moich środków. Karta fizyczna jest mi zbędna. Z ciekawości chciałem zamówić bo lubię takie nowinki.
Kolego a2mobile dało ciała. A ja na allegro psioczyłem. Aż mam wyrzuty sumienia teraz 😂🤦 Kupiłem dziś starterek z nju mobile za 4 zł. Tak do testu. Zarejestrowałem i zmieniłem w allegro numer na ten nowy. Potem na infolini ten w allegro pay. Zaktualizowali szybko, w jakieś 10 min ale dostępne środki miałem zablokowane jeszcze przez jakieś 15 min. Przez chwilę myślałem że dałem ciała bo w banku pozostał poprzedni numer. Ale przeszło, odblokowali. Może przyspieszyłem ten proces spłacając 300 zł które zaciągnąłem tydzień temu. Złożyłem wniosek, sms na nowy numer doszedł w kilka sekund. Wniosek rozpatrzyli w kilkanaście. Kartę mam już aktywną, wirtualną do portfela google. Plastikowa jest mi zbędna. Powodzenia w składaniu wniosku życzę 🙂
Cześć, @demonXP1, @-Andrzej--. Proszę, napiszcie w tej sprawie przez formularz kontaktowy. Oba tematy możemy wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji.
Pisałem od zeszłego czwartku jakieś pięć razy i cztery razy dzwoniłem. Dzięki za chęć pomocy ale nie przeskoczycie tego. System allegro się wykoleił. Niech goście od IT ogarną sprawę. Pozdrawiam 🙂