anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy środki zostaną zaksięgowane?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:93304732
#3 Debiutant

Dzień dobry. Wczoraj tj. 28-04-2026 w godzinach wieczornych, zostały wpłacone pieniążki na Allegro Pay. Kwoty poszły większe w celu całkowitej spłaty zobowiązań. Kiedy nastąpi zaksięgowanie tych pieniędzy, oraz kiedy będę widziała w panelu zakończenie/zamknięcie tych kredytów?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:93304732 a jak robiłeś płatność ?

#3 Debiutant

Brałam kredyt, i oni wysłali pieniądze na spłatę. Taki był wymóg. Inne zobowiązania na które wysyłali pieniądze, już są rozliczone. 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:93304732 jeśli była to spłata kilku umów, to najważniejszą kwestią jest - czy na każdą z umów, został zlecony osobny przelew na ich indywiduwalne numery rachunku do spłaty. Najlepiej będzie, jeśli poprosisz w banku o potwierdzenie przelewów i skontaktujesz się z nami przez formularz. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:93304732! Czy spłata to był przelew bezpośrednio na numer rachunku podany w umowie? Jeśli tak, to wpłata powinna zaksięgować się maksymalnie do 3 dni roboczych, a umowa zostanie rozliczona/zamknięta zgodnie z terminem spłaty najbliższej raty w harmonogramie. Jeśli chcesz, aby rozliczyć umowę wcześniej, to skontaktuj się z nami przez ten formularz.  

Sandra
oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Wpłaty były przypisane do każdej umowy, wpisywałam każdy numer konta do nich przypisany z osobna. Maksymalnie w 3 dni robocze? Ok. Moje spłaty były do 10-tego, więc w moim panelu tego dnia powinno się pojawić zamknięcie kredytów, oraz zwiększyć się kwota dostępności środków?

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:93304732 tak. 😊

Sandra
oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Bardzo dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów