Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry zwróciłam produkt kupiony przez alegro pay płatność za 30 dni powodu niezgodny z zdjęciem..Sprzedający dostał paczkę w czwartek po czym reszta formalności z alegro zostało rzekomo załatwione..Stąd moje pytanie kiedy na moim koncie zostanie anulowana płatność
Jak zwróci Ci środki to dostaniesz maila od Allegro, wg Allegro ma 7dni od chwili otrzymania zwrotu. Środki trafią tam skąd wyszły i zwiększą twój limit.
Sprzedający powiedział że z allegro wszystko jest załatwione a na pay dalej wisi zadłużenie
Może ktoś z moderatorów sprawdzić jak rozwiązać ten problem bo przez to że kwota zakupu dalej widnieje na allegro pay blokuje mi to inne zakupy a sprzedawca twierdzi za wszystko załatwił
@cesiu69 Poproszę o numer tego zamówienia.
@cesiu69 Zwrot za to zamówienie rzeczywiście został zlecony 24 marca, ale nie trafił do Ciebie, ponieważ został anulowany. Skontaktuj się w tej sprawie ponownie ze sprzedającym i poproś go o sprawdzenie statusu zwrotu.
Dobry wieczór według szczegółów zwrotu na allegro przesyłka jest już u sprzedającego i pisze ze w trakcie weryfikacji
Dzień dobry ale to ja zwracałem zamówienie poprostu sprzedawca wysłał do nas przesyłkę inpostem poza allegro i stąd te problemy a my zwróciliśmy normalnie przez allegro i sprzedawca otrzymał zwrot tylko ze nie jest zakończony pisze ze w trakcie weryfikacji
Napisałem do sprzedawcy czekam na odpowiedź