anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komunikat na Allegro pay

Client:96019445
#7 Wielbiciel#

2FCBD872-0CA7-4C13-BF25-3192C72156C4.jpeg

o co chodzi z tym komunikatem ?co mogło się stać ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:96019445 Wszystkie informacje znajdują się w komunikacie. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

madmax_dm
#2 Obserwator#

Witam Panią

Mam pytanie czy będzie można będzie dzisiaj tj. 26.02 dokonać spłaty  produktu na Allegro Pay, ponieważ dzisiaj upływa ostatni dzień na dokonanie tej transakcji. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@madmax_dm nie jestem w stanie odpowiedzieć, czy dzisiaj uda się naprawić błąd. 
Jeśli zleciłeś spłatę to może się ona zaksięgować, ale z opóźnieniem, dlatego prosimy o nieponawianie płatności. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

madmax_dm
#2 Obserwator#

Ja dokonuję spłaty na Allegro Pay metodą Blik i operacja została anulowana, dlatego pytam ponieważ nie chcę mięc zaległości w spłatach, ewentualnie moglibyście zrobić jako allegro aby operację spłaty w związku z problemami technicznymi nie zależnymi ode mnie były przedłużone o np. 24 godziny. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@madmax_dm Więcej ludzi pisze o problemach ale zawsze możesz wpłacić bezpośrednio na kont, będzie potwierdzenie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@madmax_dm najlepiej, abyś skontaktował się z nami za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł udzielić Ci szczegółowych informacji. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów