anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto allegro pay

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Wpłaciłem kwote ok 650 zł za zakupy allegro pay, na aplikacji wpłynęło jedynie ok 570, więc gdzie podziała się resztą?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

LEW433
#21 Demiurg#

Zakup na raty? a w zakładce moje zakupy widzisz jaką kwotę?

oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Tak na raty, mam sporo rzeczy tak wziętych, miałem prawie cały limit wykorzystany i ci miesiąc regularnie wpłacam i wpłacona kwota wraca na konto aplikacji,  a tym razem wróciła nie pełna , pisałem do allegro , ale tam piszą o jakichś weryfikacjach , cuda na kiju..

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli spłaciłeś raty za zakup a limit nie wrócił? Możliwe że Ci go zmniejszyli, ale pytanie dlaczego? powinni Ci wyjaśnić.

oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Dokładnie tak, co miesiąc wpłacam i wpłacona kwota wraca,ale nie tym razem , wysłałem im nawet potwierdzenie wpłaty z banku, w odpowiedzi ,że oni mogą zadzwonić ,ale będą przeprowadzane jakieś weryfikacje,  a ja tylko chce odpowiedzi 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Limit może się zmienić, o tym oni decydują, ale powinni wyjaśnić.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Robert16051988 a miałeś jeszcze jakieś zakupy? Może Ci zmniejszyli przyznany limit.

oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Tak , mam sporo rzeczy...chyba że faktycznie zmniejszyli limit , nawet nie zwróciłem uwagi ,ale ostatnim razem gdy zmniejszyli , dostałem powiadomienie

oznacz moderatorów

Halfrunt
#19 Nestor#

Może teraz też masz powiadomienie, sprawdź na poczcie e-mail, również folder spam 

oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Nie mam , dostałem wcześniej tylko email żeby ocenić pomóoc z ich strony,a tu nawet nie ma czego oceniać,w sumie wysłałem trzy wiadomości razem z potwierdzeniem przelewu, tragedia kontakt..

oznacz moderatorów

Client:87296636
#12 Orędownik#

@Robert16051988 oznacz tutaj moderatorow ..moze sie cud wydarzy

256-bit limit
oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Chyba się właśnie wydarzył..

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

🤔

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Robert16051988 w tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz. Nasi doradcy zweryfikują płatność. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Robert16051988
#7 Wielbiciel#

Witam, napisałem...to jest już moja czwarta wiadomość , wraz z dołączonym potwierdzeniem przelewu ,więc proszę o weryfikację i odpowiedź na email. 

oznacz moderatorów