Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wpłaciłem kwote ok 650 zł za zakupy allegro pay, na aplikacji wpłynęło jedynie ok 570, więc gdzie podziała się resztą?
Zakup na raty? a w zakładce moje zakupy widzisz jaką kwotę?
Tak na raty, mam sporo rzeczy tak wziętych, miałem prawie cały limit wykorzystany i ci miesiąc regularnie wpłacam i wpłacona kwota wraca na konto aplikacji, a tym razem wróciła nie pełna , pisałem do allegro , ale tam piszą o jakichś weryfikacjach , cuda na kiju..
Czyli spłaciłeś raty za zakup a limit nie wrócił? Możliwe że Ci go zmniejszyli, ale pytanie dlaczego? powinni Ci wyjaśnić.
Dokładnie tak, co miesiąc wpłacam i wpłacona kwota wraca,ale nie tym razem , wysłałem im nawet potwierdzenie wpłaty z banku, w odpowiedzi ,że oni mogą zadzwonić ,ale będą przeprowadzane jakieś weryfikacje, a ja tylko chce odpowiedzi
Limit może się zmienić, o tym oni decydują, ale powinni wyjaśnić.
@Robert16051988 a miałeś jeszcze jakieś zakupy? Może Ci zmniejszyli przyznany limit.
Tak , mam sporo rzeczy...chyba że faktycznie zmniejszyli limit , nawet nie zwróciłem uwagi ,ale ostatnim razem gdy zmniejszyli , dostałem powiadomienie
Może teraz też masz powiadomienie, sprawdź na poczcie e-mail, również folder spam
Nie mam , dostałem wcześniej tylko email żeby ocenić pomóoc z ich strony,a tu nawet nie ma czego oceniać,w sumie wysłałem trzy wiadomości razem z potwierdzeniem przelewu, tragedia kontakt..
@Robert16051988 oznacz tutaj moderatorow ..moze sie cud wydarzy
Chyba się właśnie wydarzył..
🤔
@Robert16051988 w tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz. Nasi doradcy zweryfikują płatność.
Witam, napisałem...to jest już moja czwarta wiadomość , wraz z dołączonym potwierdzeniem przelewu ,więc proszę o weryfikację i odpowiedź na email.