Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o szybki kontakt
Dostałam 2 SMS z kodem do zakupu allegropay
Nie jestem w stanie zalogować się ani na e-mail ani na allegro
@lolipop1998 podaj proszę login konta, którego dotyczy wpis lub skontaktuj się z nami przez ten formularz - możesz umówić tutaj kontakt telefoniczny.
[edycja]
@lolipop1998 dziękuję! Zgłosiłam już konto do weryfikacji przez dział bezpieczeństwa. Podany adres e-mail edytowałam, żeby nie był widoczny dla wszystkich na forum. 😊
Czy jest możliwość zamknięcia allegropay bez logowania się ?
@lolipop1998 nie będzie takiej możliwości. Mogę jednak uspokoić, że bez podania kodu SMS nie będzie możliwości złożenia zamówienia, sprawdziłam też konto i widzę ostatni zakup jest z dnia 9 czerwca.
Zabezpieczyliśmy już konto i wysłaliśmy do Ciebie mail o tytule "Ważna wiadomość od serwisu Allegro".
Rozumiem że e-mail został wysłany na ten z którym jest powiązane konto ? Dopiero gdy odzyskam e-mail będę mogła mieć dostęp
Dziękuję bardzo za szybką reakcję. Kamień z serca
Proszę mi jeszcze powiedzieć czy powinnam zgłosić sprawę na policję ?
@lolipop1998 tak, e-mail został wysłany na adres powiązany z kontem. Żeby odzyskać dostęp do konta Allegro - wybierzesz opcję "odzyskaj hasło" i system poprosi o nadanie nowego. Po zalogowaniu, zachęcam do włączenia dwustopniowego logowania - zrobisz to w tej zakładce. 😊
Oczywiście możesz zgłosić sprawę na policję, na jej wniosek udostępnimy wszystkie potrzebne informacje.
Witam. Ponownie dostałam smsa z allegropay po północy gdy już spałam. Czy nie zostały podjęte kroki w tej sprawie
@lolipop1998 zgłoszę ponownie prośbę o sprawdzenie konta. Czy udało się Tobie odzyskać dostęp do konta?
Niestety nadal nie mam dostępu
@lolipop1998 skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Doradca po dodatkowej weryfikacji będzie miał możliwość zmienić adres mailowy na koncie, na taki do którego masz dostęp. Mam nadzieję, że to pomoże w szybszym odzyskaniu dostępu do konta. 😊
@lolipop1998 potwierdziliśmy włamanie na konto i je zablokowaliśmy (czyli nie będzie możliwości zlożenia zamówienia). Gdy będziesz miała dostęp do maila lub uda Ci się po kontakcie z nami zmienić adres e-mail, to daj proszę znać. 😊
I w jaki sposób mogę odzyskać dostęp do konta?
Witam z mojego konta zostały dokonane prawdopodobnie zakupy.
Ktoś włamał się na e-mail o konto allegro. Nie jestem w stanie zalogować się do konta które użytkuje
Proszę o szybką reakcję i kontakt
Kradzież dotyczy innego konta
@lolipop1998 bez kodu uwierzytelniania kredytu nie wezmą. Gorzej jak w allegro masz podpięta inna kartę ale to możesz zablokować w banku