anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto odpowiada za nieterminowa nadpłate na koncie?

Client:41996660
#7 Wielbiciel#

W listopadzie kupiłam kamerkę zaraz zrobiłam zwrot ponieważ zakup był nie trafiony sprzedawca odesłał pieniądze na allegro Pay ja do dziś nie mam zwrotu na moje prywatne konto.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:35386082
#12 Orędownik#

Jeżeli podasz numer transakcji i oznaczysz moderatorki to CI mogą sprawdzić i powiedzieć co z tą płatnością się dzieje i dlaczego nie dostałaś pieniędzy na konto.
Jeżeli płaciłaś przelewem z konta - to faktycznie powinno wrócić na konto, jeżeli kartą - to wraca na kartę.
Jeżeli wziełaś na to kredyt (zapłać później) to pieniądze od sprzedawcy spłaciły kredyt.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:41996660 Jeśli płaciłaś Allegro PAY i sprzedający zlecił zwrot to te środki trafiają na saldo Allegro PAY i spłacają zakup. Nie trafiają na Twoje prywatne konto.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

a.. spłaciłeś ten zakup na PAY?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak spłaciłam 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A uzupełniłeś dane w panelu Allegro Pay, opcje, zarządzaj nadpłatami swoimi danymi, żeby wiedzieli gdzie wypłacić ta nadpłatę?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

to jakąś czarna magia żadnych zaległosci nie mam spłacilam przed czasem a teraz czekam na moje pieniądze gdzie ta zakładka ?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:41996660. Jeśli potrzebujesz pomocy w ustaleniu stanu/kwoty należności, to proszę, napisz przez formularz kontaktowy.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów