Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W listopadzie kupiłam kamerkę zaraz zrobiłam zwrot ponieważ zakup był nie trafiony sprzedawca odesłał pieniądze na allegro Pay ja do dziś nie mam zwrotu na moje prywatne konto.
Jeżeli podasz numer transakcji i oznaczysz moderatorki to CI mogą sprawdzić i powiedzieć co z tą płatnością się dzieje i dlaczego nie dostałaś pieniędzy na konto.
Jeżeli płaciłaś przelewem z konta - to faktycznie powinno wrócić na konto, jeżeli kartą - to wraca na kartę.
Jeżeli wziełaś na to kredyt (zapłać później) to pieniądze od sprzedawcy spłaciły kredyt.
@Client:41996660 Jeśli płaciłaś Allegro PAY i sprzedający zlecił zwrot to te środki trafiają na saldo Allegro PAY i spłacają zakup. Nie trafiają na Twoje prywatne konto.
a.. spłaciłeś ten zakup na PAY?
Tak spłaciłam
A uzupełniłeś dane w panelu Allegro Pay, opcje, zarządzaj nadpłatami swoimi danymi, żeby wiedzieli gdzie wypłacić ta nadpłatę?
to jakąś czarna magia żadnych zaległosci nie mam spłacilam przed czasem a teraz czekam na moje pieniądze gdzie ta zakładka ?
Cześć, @Client:41996660. Jeśli potrzebujesz pomocy w ustaleniu stanu/kwoty należności, to proszę, napisz przez formularz kontaktowy.