anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 100zł Allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:48720577
#8 Zapaleniec#

Witam. Dokonałem zakupu przez świeżo założone Allegro Pay według instrukcji i nie dostałem kodu. Czy jest jakiś określony czas oczekiwania?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:48720577 Czy w ostatnim czasie zmieniałeś numer telefonu? 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Nie zmieniałem. Przesyłka ma już dziś dotrzeć, a kodu nie ma.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:48720577 Trwa to chwile, kod przychodzi na nr ten który podałeś przy aktywacji Allegro Pay, sam nr nie zmienisz tylko : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:48720577 ten kupon jest na Twoim koncie, gotowy do wykorzystania 🙂 
Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki". 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Przyszedł 4 godziny temu. Temat do zamknięcia.

oznacz moderatorów
Client:121260307
#7 Wielbiciel#

Witam, ja jestem właśnie w tej samej sytuacji tzn. dokonana aktywacja Allegro Pay oraz próbny pierwszy zakup w dniu 28.04. ale nadal brak jakiegokolwiek kuponu na kolejne zakupy. W instrukcji nie było więcej warunków więc zastanawiam się czy doszło do pomyłki.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

A to ta specjalna oferta dla wybranych?

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Tak mi się wydaje, w mailu zaproponowano aby skorzystać z tej oferty. A po dokonaniu zakupu otrzymuje kupon w ciągu 2 dni roboczych (mail był z dnia 18.04.).

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

IMG_0200.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:121260307 sprawdziłam to, jednak zgodnie z regulaminem promocji, jednym z warunków jest:

Uczestnik posiada Konto na Allegro od co najmniej 91 dni i w ciągu ostatnich 366 dni, obliczanych codziennie dla każdego z dni w Okresie trwania Promocji liczba Dni Transakcyjnych przypisanych do Konta Użytkownika wyniosła od 1 do 26 Dni Transakcyjnych, lub

c. Uczestnik posiada Konto na Allegro dłużej niż 366 dni, w ciągu ostatnich 366 dniach liczba Dni Transakcyjnych była równa 0, zaś w okresie dłuższym niż ostatnie 366 dni Uczestnik posiadał co najmniej 1 Dzień Transakcyjny.

Twoje konto zostało założone 17 kwietnia 2024, więc przykro mi, ale nie spełnia warunków promocji. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za info.

oznacz moderatorów