anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 100zł za włączenie Allegro Pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
robertk811
#7 Wielbiciel#

Wita, dostałem kupon na 100zł, który wykorzystałem w 3 zakupach. Z jednego z tych zakupów chciałbym zrezygnować i odesłać sprzedającemu w ramach 14dniowego prawa (produkt, który otrzymałem jest niezgodny z opisem w aukcji). Produkt kosztował 90zł: 60zł zapłaciłem z w/w kuponu a 30zł poprzez Allegro Pay (już zostało spłacone). Pytanie: Czy w przypadku rezygnacji z zakupu otrzymam te 60zł w formie kuponu na wykorzystanie w kolejnych zakupach czy to już przepadło? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@robertk811 jeśli część zamówienia opłaciłeś kuponem to to jego zwrocie również otrzymasz kupon do wykorzystania na kolejne zakupy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
robertk811
#7 Wielbiciel#

Dziękuję, pozdrawiam.

oznacz moderatorów
robertk811
#7 Wielbiciel#

Mam jeszcze jedno pytanie. W jakim terminie ten kupon będzie do ponownego wykorzystania? Dopiero po rozpatrzeniu zwrotu przez sprzedawcę i zwrocie z jego strony tj. po 14 dniach czy szybciej?

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @robertk811. Po tym, jak zrezygnujesz z zamówienia i odeślesz przedmioty sprzedającemu, sprzedający zleci zwrot płatności - wtedy przekażemy Ci kupon. Zniżkę znajdziesz w zakładce Kupony. Kupon jest ważny przez 14 dni od daty zwrotu.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów