anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problemy z za płotem Allegro pay musiałem zastrzeżyć swoją kartę debetową by nikt nie korzystał

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:49168158
#7 Wielbiciel
  • Witam mam taką trudną sprawę bo zawiesiłem swoją kartę debetową bo ją zgubiłem i niestety nie jestem w stanie wykonać żadnej wpłaty tą kartą żeby zapłacić Allegro pay za niedługo dojedzie mi karta debetowa nowa by ją ponownie wprowadzę do swojego konta zapłacę cały dług jaki tam mam bardzo za to przepraszam proszę do mnie zadzwonić ja jeszcze raz wszystko to wyjaśnię nie odbierałem za bardzo telefonów bo niestety prowadziłem auto bardzo proszę o jutrzejszy kontakt ze mną i tak jak mówię jak tylko i wyłącznie przyjedzie mi nowa karta debetowa natychmiast ją będę wprowadzał do telefonu i wykonam transakcję by zapłacić Allegro Pay
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:49168158   rozumiem, że nadal jedziesz autem i dlatego masz problemy za płotem🤔 dlatego chcesz jeden debet spłacić innym debetem?

oznacz moderatorów
Client:35386082
#16 Inspirator

@Client:49168158 nikt z Allegro do Ciebie nie będzie dzwonił. Nie licz na to. Co najwyżej oszuści.
Jeżeli koniecznie chcesz coś Allegro przekazać to pisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Niestety ale jak przyjdzie Ci nowa karta, a będzie już po terminie płatności to nią nie zapłacisz. Przy opóźnieniu są tylko 2 metody płatności przelew albo blik. Czyli równie dobrze możesz z nich skorzystać teraz i w ogóle opóźnienia nie mieć. 

Jeśli koniecznie chcesz to możesz napisać tu lub zamówić rozmowę. Jednak i tak nic nowego nie wymyślą.

Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc