Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to jest z tymi monetami na AllegroPay?
zarejestrowałem się w AllegroPay w ostatnia sobote (10.12) rano , wczoraj dokonalem pierwszego zakupu placac przez Allegro Pay.
Ile tak naprawdę trzeba czekac na monety? Przyznam, że chetnie zrobiłbym zakup przed świetami z wykorzystaniem monet ale jak na razie ani za rejestrację ani za zakup nie otrzymałem.
Pełno pytań z tymi monetami, żadnych nie otrzymałeś?https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-monety-z-allegro-pay-w-okresie-5-12-2022-r-18-12-20...
nie. jak na razie nic. mam 2 monety za jakies tam zakupy przed 2 miesiacami.
To zapytajmy o powód, wiesz także o tym że są ograniczenia monet dla kont które nie mają roku!! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ja jestem na Allegro od 20 lat....
@jarekbry Monety powinny automatycznie pojawić się w tej zakładce do jutra do końca dnia. Jeśli tak się nie stanie, napisz proszę tutaj ponownie. Wówczas będziemy działać.
HolaOla., dzieki za odpowiedz. Monet za aktywacje AllegroPay wlasnie wpadly. Rozumiem, ze te drugie 50 monet za pierwszy zakup powinny byc jutro.
Czy to jets tak, ze jesli teraz kupie przedmiot za 200 zl to moge polowe za niego spłacic monetami?
@jarekbry Można tak powiedzieć, generalnie masz dwie możliwości:
Ok. Monety przyszły.. szkoda tylko, że nie wiedziałem ze moge zrealizować tylko 3 kupony na dzien 😞 Myslalem ze mając 100 monet moge po prostu zrealizowac 5 kuponów po 20 zł.
WYmieniłem kupony i mam kilka kuponów po 20 zł i po 10. Jak mogę zsumować kupony?
Ok wszystko sie juz wyjasnilo. Pan na infolinii zmienil mi spowrotem kupony na monety i powiedzial jak nimi płacic. Nie doczytalem po prostu. Temat zamykam. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.