anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadpłata w spłatach ratalnych

Viscon
#7 Wielbiciel

Dokonałem nadpłaty (spłata częściowa) w systemie spłat ratalnych, jednak harmonogram spłat (ilość rat i ich wysokość) się nie zmienił. Wynika z niego, że nadal mam do spłacenia kwotę bez uwzględnienia mojej nadpłaty, jakby jej nie było, chociaż Allegro potwierdziło moją częściową spłatę. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Viscon na forum nie mam możliwości sprawdzenia szczegółów Twojej umowy. Najlepiej jeśli skontaktujesz się z nami, przez ten formularz. Doradca po pozytywnej weryfikacji, będzie mógł podać więcej szczegółów. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Viscon
#7 Wielbiciel

Do tej pory harmonogram spłat sie nie zaktualizował. Wg harmonogramu nadal mam do spłacenia tę samą ilość rat w tych samych kwotach. Wynika więc, że poprzez nadpłatę sam sobie zwiększyłem kwotę spłaty: pierwotny harmonogram plus nadpłata... Zgłosiłem problem z opcją telefonu, ale telefon milczy

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Viscon. Poprosiłam o kontakt telefoniczny w tej sprawie. Niedługo doradca skontaktuje się z Tobą. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Viscon.

Harmonogram spłat nie aktualizuje się na bieżąco. Zobacz jaką masz datę spłaty w umowie i dopiero jak minie ten dzień, harmonogram zostanie przeliczony. 

oznacz moderatorów