Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aukcja Numer oferty: 12780688836
Zakup nastąpił 20 listopada 2022, 01:30
zapłata 21/11/2022
PAYU proponuje 23/11/2022 zwrot pieniędzy
a do dnia dzisiejszego nikt nie przychylił się mojej prośbie, aby przelać pieniądze za towar sprzedawcy.
@User2022 Cześć. Jeśli na przelewie widnieje inny tytuł, kwota etc., to taki przelew nie może zostać poprawnie zaksięgowany i wraca do nadawcy. Możesz opłacić zamówienie ponownie w zakładce Moje zakupy.
To nie jest rozwiązanie !!! WIEM - Mogę wielokrotność zapłacić , ale to nie jest rozwiązanie !!! Jak na obecną chwilę TO PAYU dysponuje kwotąza towar, którą raz zapłaciłem za towar i nie widzę powodu abym musiał zapłacić powtórnie za przedmiot skoro już mam opłacony. Inne rozwiązania nie nasuwają się same ? A może tak na chłopski rozum - przelać pieniądze sprzedawcy, które posiada na koncie PAYU ...
Tak się zarabia i obraca cudzymi pieniędzmi.😁
@User2022 Na potrzeby identyfikacji i bezpieczeństwa każdej transakcji, wszystkie dane na przelewie muszą się zgadzać. Operator płatności PayU nie może zlokalizować sprzedającego po danych, które wprowadzono. Zleć kolejny przelew i sprawdź dokładnie wszystkie dane.
@User2022 bo nikt się nie przychyli i nie przeleje sprzedawcy tak to nie działa, podaj numer konta do zwrotu i opłać ponownie, poprawnie wpisując tytuł przelewu 😄
Nr konta i tytuł sprawdziłem dokładnie