Dzień dobry,
Wczoraj aktywowalem allegro pay, natomiast nie mam dostępnych kuponów 2x 40zł. Proszę o pomoc i weryfikację.
W kuponach nie mam żadnych aktywnych kuponów, więc przy zakupie nic mi nie pomniejsza wartości zamówienia. W zniżkach nie widać kuponów.
@malenstwo_edi kupony są już na Twoim koncie.
dziękuję za pomoc, już skorzystałam 🙂
Dzień dobry.
Allegro Pay zostało dzisiaj aktywowane, ale kuponów nie widzę. Uprzejmie proszę o dodanie dwóch kuponów po 40 zł do mojego konta.
Dzień dobry @kwinto_! Kupony są już na Twoim koncie.
Super, bardzo dziękuję.
Dzień dobry.
Allegro Pay zostało dzisiaj aktywowane, ale kuponów nie widzę. Uprzejmie proszę o dodanie dwóch kuponów po 40 zł do mojego konta.
?
@lavared Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią. 🙂
@lavared Otrzymałam informację, że otrzymałeś ju dzisiaj kupony i je wykorzystałeś.
Cześć. Aktywowałem, miałem 2 kupony, jeden zużyłem i teraz chciałem drugi, ale już go nie ma. Proszę o sprawdzenie. Pozdrawiam.
Cześć @porucznikpuzon! Twój kupon stracił ważność 1.10, dlatego nie mogłeś z niego skorzystać. Wyjątkowo przedłużyłam ważność kuponu, wykorzystaj go proszę do 7.10.
Dzień dobry, zachęcony banerem, że czekają na mnie dwa kupony po 40 zł, założyłem dziś Allegro Pay. Niestety kuponów na koncie (nick antoni999) brak. Proszę o pomoc 🙂
@antoni999 konsultuję brak kuponu na Twoim koncie. 😊
Niestety nadal brak kuponów
Mija już piąty dzień od kiedy aktywowałem Allegro Pay I mimo obietnicy weryfikacji przez @Sa_nova kuponów brak...
@antoni999 Już ponagliłam tę sprawę. Wrócę do Ciebie z informacją 😉
@antoni999 Kupony powinny być już widoczne.
Witam, również proszę o weryfikację, po aktywowaniu nie mam kuponów.
Pozdrawiam
@Iromania weryfikuję dlaczego kupon nie pojawił się na Twoim koncie. 😊