anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mam możliwości kupić za pomocąallegro pay

virge911
#7 Wielbiciel#

Po dodaniu produktu do koszyka nie mam przycisku Zapłać później lub kupuję z Allegro Pay, mimo że jest ta ikonka po wejściu na stronę z produktem. Nie mam żadnych zaległości ani w allegro pay ani za prowizję za zakupy.

Screenshot_20220331_124336.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@virge911 Podaj proszę numer oferty, której dotyczy ten problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

virge911
#7 Wielbiciel#

To dotyczy każdego mojego zakupu obecnie, przykładowe numery ofery w załączeniu. 

Screenshot_20220331_192702.jpg

Screenshot_20220331_192702.jpg

, przykładowe numery ofery w załączeniu.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@virge911, na Twoim koncie widzę blokadę sprzedaży. Niestety uniemożliwia to korzystanie z Allegro Pay.

Maja
   Moderatorka

virge911
#7 Wielbiciel#

Dlaczego mam blokadę??

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@virge911, chodzi o Dyskusję, założoną 22.03.2022 r. Kupujący nie otrzymał od Ciebie żadnej odpowiedzi w Dyskusji. Dotyczy tego zamówienia. Jesteś zobowiązana odnieść się do wiadomości w Dyskusji w ciągu 24 godzin od zgłoszenia kupującego.

Maja
   Moderatorka

virge911
#7 Wielbiciel#

A gdzie znajdę tą dyskusję? Nie mam żadnej wiadomości na którą nie odpowiedziałam, ani żadnego maila w tej sprawie.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@virge911, o każdej odpowiedzi w Dyskusji jesteś informowana mejlowo. Swoją Dyskusję powinienaś widzieć tutaj. Numer Dyskusji to: 3d0c806a-6e8c-4d55-bee2-1b1fd984e0b1.

Maja
   Moderatorka

virge911
#7 Wielbiciel#

Nie miałam pojęcia o tej dyskusji. Odpisałam, jednak co mam zrobić, jeśli zupełnie nie zgadzam się z opinią kupującego, sprzet był CAŁKOWICIE sprawny, sprawdzaliśmy przed wysyłką czy na pewno wszystko działa. Co mam zrobić żeby została zdjęta blokada z mojego konta? Bardzo mi na tym zależy.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@virge911, do obowiązków sprzedającego należy regularna odpowiedź w Dyskusji. Z powodu braku Twojej reakcji, umożliwiliśmy kupującemu złożenie wniosku w ramach Programu Ochrony Kupujących. Prawdopodobnie jest już za późno, aby wyjaśniać tę sprawę bezpośrednio w Dyskusji.

Natomiast w kwestii blokady możesz skontaktować się z nami bezpośrednio. Mam nadzieję, że całą sprawę uda się wyjaśnić, a ograniczenia zostaną zdjęte z Twojego konta. 🙂

Maja
   Moderatorka