Nie mogę aktywować Allgro pay. Mam paszport Ukrainy. Do tego karte pobytu, pesel, NIP. Jak poradzić ?
@ELAXE jak masz firmę to musisz przekształcić konto na firmowe
zrobiłem. Allegro pay nie mogę aktywować. Nómer paszportu niestety ukrainski i nie puszcza dalej
@ELAXE doprecyzuj proszę, jaki dokładnie pojawia się problem? Masz na myśli aktywację Allegro Pay? Jeśli tak, to nie będzie możliwości wnioskowania o usługę z paszprtem. Do aktywacji usługi wymagane jest podanie polskiego numeru dowodu osobistego oraz numeru pesel.
No własnie. Cała polska wspiera bezproblemowo (kredyty, hipoteke,leasing) - bez dowodu. A Allegro niema takej możliwości ?
@ELAXE wszystkie warunki aktywacji usługi, znajdziesz w tym artykule oraz w regulaminie.
Ja wiem za warukni. Czy Pani nie rozumie pytania ? Czy niema innej opcji że by aktywować Allegro pay z paszportem ukrainskim ?
@ELAXE rozumiem pytanie i zgodnie z warunkami, które obowiązują przy aktywacji usługi Allegro Pay - wymagany jest polski dowód osobisty oraz numer pesel. Oznacza to, że nie będzie możliwości aktywacji z paszportem.