Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z wypłatą własnych środków z allegro. Obecnie po sprzedaży przedmiotu mam 810 zł. Nie posiadam konta bankowego i nie planuje go zakładać żeby wypłacić z allegro pieniądze. Teraz sprzedałem przedmiot za 410 zł ale okazało się że 400 zł już miałem wcześniej jeszcze z 2020 r. Których allegro także nie wypłaciło gdyż nie złożyłem oświadczenia o wypłacie przekazem pocztowym. Obecnie Złożyłem oświadczenie i skany dowodu osobistego tak jak polecił pracownik allegro. Niestety kwota przekracza 800 zł więc nie jest możliwa wypłata przekazem . Czy to nie jest przywłaszczenie? Może zgłoszenie sprawy na policję by pomogło bo czekanie na odpowiedź od allegro I rozwiązanie problemu to tak jakby czekać na cud
@pw_olimp jakie przywłaszczenie ??? Znasz regulamin, było pilnować limitów, zakładaj konto są darmowe i se wypłać 🙂
Nie wypłacą, zakładasz konto i to na właściciela konta allegro, możesz także wypowiedzieć umowę allegro i będą musieli się z Tobą rozliczyć.
@pw_olimp muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość, otrzymasz od nas odpowiedź w sprawie nr 32775816.