anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie moge wyplacic pieniedzy

Client:59597538
#8 Zapaleniec#

witam chcialem wyplacic pieniadze z konta ale nie moge bo podalem zle dane w  danych karty podalem numer konta i wszystko tylko zapomnialem ze moje konto w banku zostalo usuniete i chcialem to zmienic ale nie moge i chcialem zmienic dane bo mam zarobione pieniadze i chcialem je wyplacic a nie mam jak bo nie wiem jak zmienic te dane  prosilbym o pomoc bo nie wiem jak mam wyplacic gdy chce poprawic pisze 

Tutaj możesz sprawdzić i poprawić swoje dane, zmienić hasło lub adres e-mail.
Pamiętaj, że podanie kompletnych i aktualnych danych jest warunkiem korzystania z Allegro.

• Status konta
    • Sprzedaż aktywna

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:59597538 Aby wypłacić środki ze sprzedaży na swój rachunek bankowy, musisz zweryfikować swoje konto do wypłat w zakładce Ustawienia wypłat, ale dane właściciela rachunku bankowego muszą być takie same jak dane właściciela konta na Allegro. Ostatnia weryfikacja została odrzucona, ponieważ te dane nie zgadzają się. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

a jak zmienic dane wlasciciela rachunku bo nie wiem jak

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:59597538 Nie możesz zmienić danych właściciela rachunku. Jeśli Twoje konto na Allegro jest zarejestrowane na Twoje dane, przelew weryfikacyjny musisz przesłać ze swojego konta bankowego. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

ale ja nie mam dostepu do mojego banku i dlatego chcialem zmienic dane bo podalem nie poprawne czy moglbym to zmienic bo nie po to zarobilem i teraz mam stracic 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli nie przeszedłeś weryfikacji to musisz założyć na siebie konto w banku. Jeżeli jest to kwota mniejsza niż 800zł to możesz wypłacić przelewem pocztowym wypłacanym raz w  miesiącu.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

ok.....

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

ale ja ni emoge zalozyc nowego konta w banku nie mozecie mi jakos tego zmienic na te dane ktore napisze ? Prosze @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Raczej tak się nie da ,ty podasz swoje dane , ale allegro musi mieć 100% pewność że pieniądze trafią do ciebie tak jak napisał @LEW433 dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:59597538 Nie, niestety nie ma takiej możliwości. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

pieniadze stracilem bo nawet dostepu nie mam do konta bankowego super 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:59597538 Tu masz opisane jak to zrobić, podstawa to że dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...

oznacz moderatorów