To kolejny raz. Wybrałem ksiazke, zapłaciłem bezzwłocznie przekazem do Pay U (?) i
pieniądze nie dotarły do sprzedawcy (antykwariat Tezeusz), a teraz słyszę, żetransakcjw nieudana, nie mogą mi pomóc ??...Ciągle chce tę książkę, czekam
@daniel_bobr Wejdź w szczegóły zamówienia i tam ponów płatność za transakcję - opcja dostępna po 5 minutach od pierwszej próby płatności.
Czyli mam ponownie zapłacić?
Ależ tego właśnie nie chcę, zapłaciłem już i wystarczy ... oczekuję pozytywnej reakcji od
Allegro.
@daniel_bobr Jeśli płatność jest nieudana, środki wrócą na Twój rachunek w ciągu kilku dni. Konieczne jest ponowienie płatności, jeśli nadal jesteś zainteresowany zakupem.
@daniel_bobr Jak nie ponowisz płatności, to nie dostaniesz towaru. Przecież Allegro nie włamie ci się na konto bankowe by pobrać płatność.
Ile razy mam płacić za tę samą rzecz ?
Wysłałem przekaz na właściwy nr konta,
mam tego dowód. Co w tym niewłaściwego ?
@daniel_bobr To była płatność szybkim przelewem online czy tradycyjnym np. na poczcie?
z Peopaya
@daniel_bobr Nieudana płatność wróci na konto. Jeśli chcesz otrzymać zakup to musisz opłacić go ponownie.
Innego wyjścia nie ma.
nieudana ? Według mnie UDANA ...
Pytanie powinno być takie
- co (ponownie) poszło nie tak, skoro
przelew wysłany na właściwy nr. konta ?
i dlaczego ja mam być obciążony kolejna platnoscia z nieswojej winy ?
.
Moim zdaniem problem jest, kolejny raz, po stronie partnera allegro, You Pay, czy jak mu tam, nie mam pewności, czy jeśli ponownie zapłacę, będzie Ok .
Chcę wreszcie odebrać swoją ksiazke, niech allegro wyjaśnić bezpośrednio, co się stało
że swoim partnerem. Mam dość tych nieudanych transakcji nie z mojej winy.