Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem zwrot. Pięniedzy od sprzedawcy .
Zakup był realizowany przez Allegro Pay
W wiadomości którą otrzymałem pisze tylko nadpłata a środków nie ma nigdzie.
Gdzie się z tym mam zrobić?
Musisz czekać do kilku dni
@Dawidek450450 Przecież dzisiaj jest niedziela, banki nieczynne, przelewy nie przechodzą.
Jeżeli sprzedawca zlecił dziś zwrot to spodziewaj się pieniędzy na koncie może w środę 3.11
Wystaw sprzedającemu negatywny komentarz, oraz otwórz dyskusję i domagaj się w niej pokazania gdzie są Twoje środki. Ty jesteś kupującym i nie musisz znać tych wszystkich procedur na Allegro, dzisiaj jest niedziela więc zadzwoń do niego i domagaj się wyjaśnień, jak mu się to nie spodoba to poskarżył się Allegro, on już więcej sprzedawać tu nie będzie.
@Halfrunt "Ty jesteś kupującym i nie musisz znać tych wszystkich procedur na Allegro".
Kupujący logując na allegro akceptuje regulamin serwisu, zawsze jest alternatywa do zakupów na lokalnym targowisku.
@Halfrunt e tam w niedzielę
@Dawidek450450 dzwoń w poniedziałek co cie obchodzi, że jest jakieś święto
@Dawidek450450 Jeżeli sprzedawca na pewno oddał pieniądze, a Ty wcześniej spłaciłeś zakup w Allegro Pay, będziesz tam miał nadpłatę. Zwrot wpłaty przez sprzedawcę do Allegro Pay może potrwać około 3 dni robocze, a potem Allegro Pay odda Ci nadpłatę w ciągu kolejnych 5 dni. Jeżeli ten czas minie i nie otrzymasz środków na konto, pisz do Allegro Pay tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8612321a-8c9e-446a-abd0-49c4b12e9391&subjectId=54fc89e8-5...
Jeżeli nie spłacałeś jeszcze zakupu w Allegro Pay, nie będziesz miał nadpłaty, tylko zwrócona przez sprzedawcę kwota powiększy Twój limit.
Może poczytaj o zwrotach,https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/allegro-pay-najczesciej-zadawane-pytania-0K6dOBv... możesz także dopytać Allegro: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Spoko... Oczywiście odpowiedź Client:10302124
xyz96 - dokładnie nakreślił sytuację. Bierz pod uwagę dni robocze, a nie świąteczne. Generalnie - myślenie nigdy nikomu nie szkodzi...