Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciała bym zmienić moją dotychczasową umowę allegro pay i spłacać w dogodnych ratach
W zależności co wybrałaś przy zakupie, nie zawsze się da:
W Allegro Pay w pełni kontrolujesz tempo spłaty. Możesz:
lub
Jeżeli masz wybraną opcję spłaty do 30 dni lub jeżeli korzystasz ze SMART! i masz wybraną opcję spłaty w 2 ratach, możesz wydłużyć czas spłaty i podzielić płatność na mniejsze raty. Do wyboru masz od 3 do nawet do 20 miesięcznych rat. Aby to zrobić, musisz spełnić kilka warunków.
Możesz podzielić już odroczoną płatność (o 30 dni lub na 2 spłaty) na kilka rat, jeśli:
Ale jak mam to zrobić żeby podzielić w allegro pay żeby podzielić na więcej rat jak ja to mam zrobić
@AgusiaXD1 Spełniasz ten warunek?
Jeżeli masz wybraną opcję spłaty do 30 dni lub jeżeli korzystasz ze SMART! i masz wybraną opcję spłaty w 2 ratach, możesz wydłużyć czas spłaty i podzielić płatność na mniejsze raty. Do wyboru masz od 3 do nawet do 20 miesięcznych rat. Aby to zrobić, musisz spełnić kilka warunków.
Możesz podzielić już odroczoną płatność (o 30 dni lub na 2 spłaty) na kilka rat, jeśli:
Robisz to tu: Zrobisz to w panelu Allegro Pay. Poinformujemy Cię o tej możliwości mejlowo i w wiadomości SMS.
Mam tylko 1 opcja z płaty w ciągu 30 dni i nie wiem jak to zrobić
Moze nie da się, zapytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2f4a079-47f6-4949-a174-a496fe1b1805
Nie wiem czy ta możliwość nie pojawi się 3dni przed terminem spłaty.