Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wczoraj dokonalam zakupu oczyszczacza powietrza. Początkowa płatność nie przeszla i potrzebna była weryfikacja mojego banku. Po skontaktowaniu się udzieliłam zgody na transfer pieniędzy. Płatność była payU expres. Niestety do tej pory sprzedawca nie otrzymał ode mnie pieniedzy
Co poszlo nie tak?
@diabelek37 weryfikacja banku ? a może wykradli Ci dane do konta ? podaj numer zamówienia @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ sprawdzą co jest nie tak ?
Pytałam w banku czy to normalne bo już drugi raz musiałam potwierdzić ze ja to ja
@mr_oma zerkniesz co z płatnością 😉
Ostatnio tez dostałam maila ze ktoś próbował za pośrednictwemmojego konta allegro wysyłać maile. Zostało to zablokowane bo nie było na liście mailingowej 3 dziwnych adresatów.
@diabelek37 sprawdź urządzenia telefon, komputer, laptop, tablet itp. najwidoczniej masz jakiegoś wirusa i dużo prób kradzieży danych skoro wszędzie Cię blokują 😞
Korzystam tylko z tel. Mam aktywny antywirus i włączone dwuskładnikowe logowanie
@diabelek37 widocznie słaby 😞 bo są próby przejęcia danych, ostatnio nawet aplikacje w googleplay maiły i przechodziły przez zabezpieczenia więc warto sprawdzić !
Czy jest jakiś sensowna aplikacja bądź coś innego co by zweryfikowało czy mam wirusa?
@diabelek37, weryfikuję tę sprawy. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Dziekuje za szybki odzew
Czy coś już wiadomo? Bo nie wiem czy dzwonić do banku i anulować. Mam potwierdzenie wysłania pieniedzy
@diabelek37, jeszcze nie, ale konsultacja z bankiem na pewno nie zaszkodzi.
Dzwonilam do banku i wszystko jest ok. Kazali się kontaktować z allegro