Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ostatnim czasie Allegro robi wszystko by zrobić kupującym pod górkę, są naprawdę w tym mistrzami... Ja się pytam, dlaczego Allegro ukryło informacje ile zapłacimy więcej % w Allegro Pay?!! Było fajnie była lista wszystjo na tacy, a teraz daliście tylko cenę do zapłaty i miesiące, a żeby zobaczyć % to trzeba kliknąć we wszystkie opcje splat! Czy wy się kiedyś ogarnięcie? Zrozumiecie to że nie tendy droga? Jestem mocno tym wkur.....!!!!
Allegro Pay to faktycznie jest porażka bo jak można coś takiego stworzyć by kupujący brał kredyt a sprzedawca za to płacił gdy ktoś zechce coś kupionego u niego na raty.
@kolekcjoner608 Małe sprostowanie, Sprzedawca nigdy nie płaci ani za kredyt ani za dopłaty do wysyłki ani za prowizję allegro. Za to wszystko płaci klient - dlatego oferta allegro coraz mniej atrakcyjna. A że klient lubi tanio kupić to szpera w internecie i poszukuje okazji.
Ja wsłuchuję się w rozmowy i znajomi coraz częściej mówią nie kupuj na allegro tylko w tym albo innym miejscu - masz taniej.
Jak wejdziesz głębiej w regulamin to są odsetki, ale kto to czyta i sprawdza.