Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakup anulowany. Sprzedawca nie zwrócił kasy. Spłaciłem zakup na Allegro PAy. Wystąpiłem do POK o zwrot środków. Został mi przyznany zwrot. I tu się ślad po kasie urywa! Proszę o historię spłat w Allegro Pay to nie moga pokazać tej spłaty i ta sama gadka że zwrócono na konto lub spłacono tym zaległości w Allegro PAy. W banku nie ma tych pieniędzy! I jakie są dalsze kroki?
@piorun343 możliwe, że masz nadpłatę w allegro pay. Masz konfigurowane konto do zarządzania nadpłatami?
Trochę dziwne. Jak ostatnio szukałam zwrotu na kartę to mi konsultant z allegro pdf z przelewu sprzedającego przysłał. A tu z własnego POKu nie mogą tego znaleźć? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wcześniej kontaktowałem się z AlegroPay to ciągle mi powtarzali tą samą formułkę bez konkretów bez dokumentów!
@piorun343, jeśli chodzi o wniosek POK 588933-1657033131, zwrot wykonaliśmy na ten sam instrument płatniczy, z którego opłaciłeś zakup - do Allegro Pay. Te środki zasiliły Twój limit Allegro Pay.
W sprawie nr 25236810 poprosiłeś nas o historię spłat Allegro Pay. Próbowaliśmy skontaktować się z Tobą telefonicznie w celu dodatkowej weryfikacji, natomiast nie odpowiedziałeś na tę wiadomość.
Rozmawiałem z Wami i Pani powiedziała że możliwe że te środki są na koncie technicznym w banku (konto zostało zamknięte 16.06.2022) sprawdziłem i Pani z banku powiedziała że nie ma tam żadnych środków dla Mnie.