anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomyliłam anulowanie zakupu ze zwrotem .

ewelinadziura11
#1 Nowicjusz#

Zakupiłam wczoraj  ruter na płatność Zapłać później do 30 dni , zakupiłam go przez pomyłkę. Chciałam anulować zakup i naciskam zwróć zakup stoję bo tam pisze wybierz przesyłkę nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@ewelinadziura11 możliwość anulowania błędnego zamówienia dostępna jest dopóki nie zmieni się statusu Twojego zamówienia na: W realizacji, Przygotowane do wysyłki lub Wysłane oraz dopóki sprzedający nie poda w zamówieniu numeru do śledzenia przesyłki.
Jeśli nie było opcji anulowania zakupu i kliknęłaś [zwróć zakup], to wypełnij Formularz zwrotu towaru, aby potwierdzić chęć odstąpienia od umowy - zaznacz przedmioty, które chcesz zwrócić i wybierz z listy powód zwrotu.
Szczegółowe informacje jak zwrócić zakup znajdziesz tutaj, a w tym artykule przeczytasz o polityce zwrotów na Allegro.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ewelinadziura11 jeżeli przesyłka nie wysłana to wystarczy wykonanie pierwszego kroku informacja o odstąpieniu.

Nie musisz zaznaczać przesyłki zwrotnej o niby co masz odesłać

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ewelinadziura11 Ale tego nie da się pomylić bo anulowanie płatności następnie anulowanie zakupu jest dostępne tylko do czasu zmiany statusu zakupu, później tylko masz zwrot ale to także odstąpienie od umowy zakupu, więc jak nie ma już tamtych to klikasz zwrot i już.

oznacz moderatorów