Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam dwa produkty które są wzięte na allegro Pay. Chcę spłacić wcześniej oba produkty, gdzie w obu przypadkach została 3 rata z 3. Niestety z panelu nie mogę dokonać spłaty tych rat gdyż widnieje że nie mam żadnych nadchodących płatności. W harmonogramie pisze że najbliższe spłaty tych rat są za 29 dni. Czy jest możliwość z panelu spłacenia tych rat? Czy tylko jest możliwe przelanie przelewem na przydzielony rachunek do spłaty? Chcę po prostu spłacić wcześniej i uwolnić środki aby wziąć inny produkt na allegro pay.
Przelewem na konto przypisane do danej umowy. Z panelu będziesz mieć taką opcję, gdy spłata pojawi się w zakładce "najbliższe spłaty".
A na ile dni przed terminem spłaty pojawia się opcja w zakładce "najbliższe spłaty" ?
@MrCk1 w panelu Allegro Pay, w umowie lub powiadomieniach mailowych powinien być podany numer konta do wcześniejszych spłat.
tak, jest podany. Tylko taka wpłata będzie się dłużej księgować, i nie uwolni od razu "dostępnych środków" tak jak jest to w przypadku spłaty z panelu. Dlatego pytam czy jest taka opcja bezpośrednio z panelu Allegro, ale widzę że chyba nie ma...
Pojawia się w ok 3dni przed, tak księguje się czasem dłużej bezpośrednia płatność, splata ale tak musisz to zrobić.