anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spłata Allegro Pay wcześniej

MrCk1
#7 Wielbiciel#

Witam, mam dwa produkty które są wzięte na allegro Pay. Chcę spłacić wcześniej oba produkty, gdzie w obu przypadkach została 3 rata z 3. Niestety z panelu nie mogę dokonać spłaty tych rat gdyż widnieje że nie mam żadnych nadchodących płatności. W harmonogramie pisze że najbliższe spłaty tych rat są za 29 dni. Czy jest możliwość z panelu spłacenia tych rat? Czy tylko jest możliwe przelanie przelewem na przydzielony rachunek do spłaty?  Chcę po prostu spłacić wcześniej i uwolnić środki aby wziąć inny produkt na allegro pay.  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Przelewem na konto przypisane do danej umowy.  Z panelu będziesz mieć taką opcję, gdy spłata pojawi się w zakładce "najbliższe spłaty".

oznacz moderatorów

MrCk1
#7 Wielbiciel#

A na ile dni przed terminem spłaty pojawia się opcja w zakładce "najbliższe spłaty" ? 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@MrCk1 w panelu Allegro Pay, w umowie lub powiadomieniach mailowych powinien być podany numer konta do wcześniejszych spłat.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MrCk1
#7 Wielbiciel#

tak, jest podany. Tylko taka wpłata będzie się dłużej księgować, i nie uwolni od razu "dostępnych środków" tak jak jest to w przypadku spłaty z panelu. Dlatego pytam czy jest taka opcja bezpośrednio z panelu Allegro, ale widzę że chyba nie ma... 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pojawia się w ok 3dni przed, tak księguje się czasem dłużej bezpośrednia płatność, splata ale tak musisz to zrobić.

oznacz moderatorów