Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka miesięcy temu zakupiłam sukienkę którą odebrałam jedynie przymierzyłam (niestety okazało się że sukienka była za duża więc ja zwróciłam w tym okresie zamawiałam wiele sukienek ponieważ obchodziłam swoje urodziny i szukałam idealnej sukienki) sukienka została zwrócona po czym pani do której zwróciłam oskarżyła mnie że sukienka jest uszkodzona ja jej nie uszkodziłam bo nigdzie w niej nie była. Ta sukienka kosztowała mnie ok 300 zł po 2 miesiącach przypomniałam się tej pani co zwrotem i rozpoczęła się niekończąca dyskusja ta pani twierdzi że sukienka poszła do ekspertyzy i wycena wyszła 15 zł i ona bez mojej akceptacji po paru dniach przelała mi te pieniądze ja jej odesłałam, gdy dopominam się odesłania sukienki ona teraz twierdzi że moją sukienkę bez mojej zgody zutylizowała bardzo proszę o pomoc
@magdzik_23 Odstąpieniem od umowy prawo własności do przedmiotu przenosisz na przedsiębiorcę , od którego produkt został zakupiony , dlaczego wobec tego twierdzisz ,że sprzedawca cyt ,, bez mojej zgody ,, zrobił coś tam ...produkt należy do niego więc nim dysponuje , jeśli obniżył kwotę zwrotu to musi mieć to mocno udokumentowane .
W resztę nie wnikam .
@magdzik_23 zgodnie z informacją z 1 września, możesz złożyć wniosek o rekompensatę z Allegro Ochrona Kupujących. Poczekaj jeszcze proszę na odpowiedź pracownika Allegro w prowadzonej dyskusji, widzę, że dzisiaj poprosiłaś o naszą pomoc w dyskusji.