Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zeszły piątek kupiłem przedmiot wybierając opcję Allegro Pay .Niestety podczas przetwarzania płatności wystąpił błąd i płatność nie została zrealizowana. Kiedy próbuję ponowić płatność sytuacja się powtarza .Temat został zgłoszony do Działu Technicznego ,niestety do dej pory nie otrzymałem rozwiązania sprawy a sprzedający zaczyna się niecierpliwić .
@rafal77_2006 Na pewno chodzi o Allegro Pay? https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/jak-kupowac-z-allegro-pay-5VGvyKm4Mf6
Tak dokładnie , mam aktywną usługę i dostępne środki
Po wyborze opcji Allegro Pay ,wybraniu ilości rat i zatwierdzeniu pojawia się taki komunikat
@rafal77_2006 Konsultaktka, która zajmowała się Twoją sprawą, przekazała mi informację, że ponownie skontaktowała się z zespołem technicznym. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Niestety minął już tydzień od zgłoszenia sprawy i problem nadal nie został rozwiązany .
@rafal77_2006 Mogę jedynie przeprosić za to, że czas weryfikacji, którą przeprowadza zespół techniczny, się wydłuża.
Właśnie otrzymałem informacje z Allegro że mój zakup został anulowany z powodu braku płatności, Jak długo można sprawdzać w czym jest problem ?
Dziś u mnie wystąpiła identyczna sytuacja więc problem nie jest jednostkowy.
@ufty @plsuchy19 @Gustaff_ @Downhill-XT Dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem tej sytuacji. Poinformuję Was, kiedy wszystko wróci do normy w tym wątku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-kupienia-przez-allegro-pay/m...
Aktualizacja 12:20
Problem nie powinien już występować.
No jednak występuje, panel AllegroPay jest w ogóle niewidoczny.
Spróbuj ponownie później
Spróbuj ponownie później
@fiszka_2005 Dzięki za informację, zgłaszam to.
Ma ten sam problem. Dokonałam zakupu Allegro Pay. Miałam środki. Teraz nie widzę nic, mało tego nie mogę spłacić poprzedniego zakupu Allegro Pay... Zgłosiłam to Allegro
Czekam już godzinę na potwierdzenie płatności w Allegro Pay
U mnie to samo. Nic nie mogę kupić. Wyskakuje płatność w toku. Mam środki i nie zalegam z płatnościami
Dokładnie ta sama sytuacja od około 3h mam brak dostępu do mojego Allegro pay.
"
Spróbuj ponownie później
"
U mnie dokładnie to samo 😞
U mnie tez leży i kwiczy AllegroPay, zakup wisi w próżni…
Też mam problem z zaakceptowaniem płatności przez allegro pay, proszę o pomoc!