Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest problem z dokonaniem zakupu. W koszyku mam kilka rzeczy chcialem zaplacic przez allegro pay lub bezposrednio do kasy wychodzi blad zakupu po stronie allegro prosi zeby sprobowac za kilka minut
A może przedmiot jest na liście tych co się nie da tak kupić, albo masz zaległości w Pay?
@Rafalpozarycki Czy możesz pokazać mi zdjęcie lub zrzut swojego ekranu? Podczas dokonywania zakupu korzystasz z aplikacji mobilnej, czy wersji www na komputerze?
zadnych zaleglosci w allegro pay nie ma ta informacja wychodzi tylko w aplikacji w telefonie. Przez kompa zakupilem produkt normalnie.
@Rafalpozarycki Odinstaluj aplikację i zainstaluj ją ponownie. Mam nadzieję, że to pomoże.
odinstalowalem appke a teraz nie moge zainstalowac ponownie na telefon posiadam samsunga s6 wczesniej wszystko dzialalo
A po odinstalowaniu zrestartowałeś telefon?
@Rafalpozarycki aplikacja działa na androidzie 8 i nowszym
To znaczy ze juz nie bede mial apki bo nowa dziala tylko w nowszym androidzie?
Tak ale i tak ci nie działała.😔
Dzialala bez zarzuty do poki nie pojawil sie problem z zakupem z koszyka....odinstalowanie to raczej nie byl najlepszy pomysl
@Rafalpozarycki dam Ci radę jaka sam dostałem.
"Powinien Pan kupić nowszy telefon"
taką radę dostałem od obsługi X-kom, ale myślę, że w tym przypadku również będzie odpowiednia
Właśnie u mnie występuje ten sam błąd. I czytam poniższe porady dla Pana i sama nie wiem co teraz zrobić. U mnie jeszcze jest tak, że jak chcę kupić bez koszyka daną jedną rzecz bezpośrednio przechodząc do kupuję i płacę transakcja przebiegła pomyślnie, ale jak już z koszyka chcę przejść do płatności to występuje ten sam problem co u Pana.
Tak samo jest i mnie, jak jest szybki zakup jednej rzeczy to da się zapłacić, jak więcej to z koszyka to właśnie wyskakuje taka tablica jak powyżej!
Mam taką samą sytuacje, niewiem co mam z tym zrobić, żadnych zaległości w opłatach nie mam.
A nie mylisz problemu, co mają zaległości z brakiem możliwości zapłacenia przez koszyk przez apkę?
@Waldek68B Z jakiego urządzenia i oprogramowania korzystasz?