Witam
Dlaczego mój rachunek został odrzucony? Dostaliście przelew ode mnie? Imię nazwisko na przelewie. Adres ten sam.
I jednak problem?
Lubicie obracać moją kasą?
Jakoś nie ma problemy żebyście naliczyli mi opłaty, ale już jest problem abym przelał na rachunek środki które otrzymałem od kupującego?
Płątności przyjmujecie od razu. Ale zwrot kasy tylko w dni robocze?
3 dni na potwierdzenie tożsamości? Robią to automaty?
Może rozpocznę o tym dyskusję jak traktuje Allegro sprzedawców w Allegro Localne w portalu x?
@Jabedn Dziękuje za zgłoszenie, weryfikuję sprawę z dedykowanym zespołem. Wrócę, jak tylko otrzymam odpowiedź.
@Jabedn Z informacji jakie uzyskałem, przelew weryfikacyjny został wykonany z rachunku bankowego, którego numer nie został podany na Twoim koncie Allegro. Jeśli przelew został wykonany z innego rachunku, niestety nie zostanie on zaakceptowany. W takim przypadku należy powtórzyć przelew z rachunku zgodnego z numerem podanym na koncie Allegro, aby weryfikacja mogła zostać zakończona pomyślnie.
W przypadku gdy przelew został wykonany z poprawnego konta, skorzystaj proszę z naszego formularza kontaktowego Allegro, dołączając potwierdzenie przelewu, abyśmy mogli to dodatkowo zweryfikować.