anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie księguje się wpłata allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:59552006
#7 Wielbiciel

Wplacilem dzisiaj pieniądze z tytułu allegro Pay. Płatność odbyła się blokiem. Zawsze od razu było to księgowany. Środki na allegro Pay się zwiększały. Teraz po ponad 3h nic się nie zmieniło. Czy to normalne że tyle czasu to trwa?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Ryba13r
#7 Wielbiciel

Witam. Mam ten sam problem nie dość że pieniądze zeszły ze stanu konta nie dostałem żadnego potwierdzenia e-mail i nie zwiększyły się środki na allegro pay.

oznacz moderatorów
Client:59552006
#7 Wielbiciel

No właśnie mi też środki z konta zeszły. Kontaktowałem się z bankiem i mam info że środki zostały prawidłowo zaksięgowane. Może jakaś awaria

oznacz moderatorów
Ryba13r
#7 Wielbiciel

Pewnie tak jest. Szkoda tylko że jak allegro ma jakiś problem to nie da żadnej informacji tylko to my jako konsumenci musimy sami na własną rękę szukać przyczyny problemu.

oznacz moderatorów
lady_aidou
#2 Obserwator

Mi nawet dwukrotnie pobrało pieniądze. Zamiast 450 to 900 zl. Także widzę ze allegro coś zjebało i mam nadzieję że zwrócą pieniądze 

oznacz moderatorów
pawel4545
#1 Nowicjusz

Również mam ten problem , i zastanawiam sie co teraz robić 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ryba13r @Client:59552006 @pawel4545 @lady_aidou 

Odnotowaliśmy problem techniczny, w wyniku którego spłaty nie były odnotowywane w naszym systemie. Jeśli wykonaliście już spłatę, pieniądze powinny się poprawnie zaksięgować. 

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
magnolkam
#1 Nowicjusz

Witam. Godzinę temu opłaciłam moje allegro pay a nie widać tej spłaty na allegro. Mam potwierdzenie w banku, że zostało opłacone blikiem. Dlaczego nie widać że uregulowałam opłaty?PotwierdzenieTransakcji_094210_page-0001.jpg

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@magnolkam Odnotowaliśmy problem techniczny, w wyniku którego spłaty nie były odnotowywane w naszym systemie. Jeśli wykonałaś już spłatę, pieniądze powinny się poprawnie zaksięgować. 

Proszę o cierpliwość i przepraszam za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Client:72106488
#1 Nowicjusz

Dzień dobry przed chwilą wpłaciłam 400 zł na Allegro pay po czym nie pokazuje mi tej wpłaty pokazuje mi cały czas dwa grosze mimo że wpłaciłam daną sumę co mogę w tej chwili zrobić?

oznacz moderatorów