Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry! Zakupiłam rower w lipcu tego roku za 700 zł na raty z Allegro Pay, na początku w szczegółach spłaty zaznaczyłam sobie 5 rat po 151,72 zł. Pierwszą ratę miałam opłacić najpóźniej do 11 września, tego roku. Jednak postanowiłam od razu wpłacać i tak w lipcu i w sierpniu oraz we wrześniu wpłaciłam określoną kwotę 151,72, czyli mam już spłacone 455.16 zl. Zostały mi 2 raty do opłacenia w październiku i listopadzie, a dziś otrzymałam nowy harmonogram splat, który jest roziagniety do stycznia przyszłego roku, raty niewiele niższe, ale suma całego kredytu jest duża wyższa od tej ustalonej na początku umowy. Pisałam do Allegro, powiedziano mi, że RPP obniżyła stopę referencyjną, w związku z tym są obniżone raty. Nic z tego nie rozumiem, czy ktoś pomoże mi to zrozumieć?
Wiesz co najlepiej zrobić, jak możesz i masz możliwość spłacić całość i już. Ale zapytaj o co tu chodzi: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
oni w zasadzie dobrze policzyli ponieważ pierwsza rata przypada we wrześniu a że Ty spłaciłeś wcześniej!