anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający dodał metodę płatności Allegro Pay, dlaczego jej nie widzę w ofercie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
pieczara11
#7 Wielbiciel#

Sprzedający dodał do swojej aukcji metodę płatności allegro.pay ale ja jej nie widzę na stronie z aukcją sprzedającego

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Client:44052296
#21 Demiurg#

@pieczara11 raczej sprzedawca spełnił warunki a taka metodę dodaje allegro. Jak przy ofercie niema ikonki PAY to może pojawi się możliwość podczas finalizowania zakupu.

oznacz moderatorów
pieczara11
#7 Wielbiciel#

Własnie się nie pojawia

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@pieczara11 Sprzedający nie dodaje sobie ot tak ikonki Allegro Pay, musi spełnić warunki a to Allegro wybiera oferty.

oznacz moderatorów
pieczara11
#7 Wielbiciel#

Czyli jesli ma nawet konto allegro.pay to nie oznacza że można u niego kupić i zapłacić przez allegro .pay tak ??

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pieczara11 czy możesz podać numer tej oferty? Czy Ty masz odpowiedni limit Allegro Pay, aby dokonać tego zakupu?   

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
pieczara11
#7 Wielbiciel#

362ba7f8-67b4-4c6e-835c-30dc3cf8ca39  , ja na koncie allegro.pay mam około 3800 zł 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pieczara11 ta oferta jest na Allegro Lokalnie, przykro mi, ale tam nie ma możliwości płacenia z Allegro Pay ani płatności ratalnej.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@pieczara11 + poczytaj o kategoriach w których też nie dział Pay 🙂

https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/kiedy-nie-skorzystasz-z-allegro-pay-MMWO6jr04Sg

________
Κώστας
oznacz moderatorów