anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wezwanie do uzupełnienia danych, tj. dodania nr dowodu, pod groźbą zakończenia allegro pay

czytelnik1977
#1 Nowicjusz

Otrzymałem takie wezwanie ale z obawy o ochronę swoich danych nie podam ich bo łatwo wtedy hakerom wykorzystać je do niecnych czynów. Czy tylko wyłączą mi allegro pay, czy też jeszcze wszystko co mam w kredycie na 2 raty będę musiał od razu spłacić ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @czytelnik1977! Jesteśmy zobowiązani, aby chronić Twoje dane i nie udostępniamy ich w żadnym miejscu na koncie. W przypadku braku uzupełnienia danych, wyłączymy usługę Allegro Pay - jednak umowy pozostaną do spłaty, zgodnie z harmonogramem. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  mam pytanie 

Czy po wykonaniu planu spłaty, będzie można korzystać z usługi ponownie

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Agent555 czas na uzupełnienie danych jest do 30 grudnia. Jeśli po tym czasie nie zostaną uzupełnione dane, to zablokujemy możliwość korzystania z Allegro Pay. Tak więc, do momentu uzupełnienia danych, nie będzie możliwości korzystania z usługi. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  mi chodzi o plan spłaty 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Agent555 plan spłaty, a uzupełnienie danych w Allegro Pay - to dwa osobne tematy. W tym przypadku nie będzie możliwości zawierania nowych umów, ze względu na brak uzupełnionych danych (niezależnie czy bieżące umowy zostaną uregulowane). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów