anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. Czy jest możliwość wglądu do historii spłat zakupu na raty z 2019 roku?

Ta_-_La
#7 Wielbiciel#

Minęły dwa lata od spłaty zakupu na raty. Wlasnie otrzymałam wezwanie do zaplaty z sądu. Nigdy wcześniej nie otrzymałam ponaglenia o ratę itp. Czy jest możliwość wglądu w historie sprawy? Spłat rat, całkowita kwotę zaciągniętego kredytu. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

A nie masz w banku? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Ta_-_La rozumiem, że były to raty PayU, w tej sytuacji najlepiej abyś skonsultowała się w tej sprawie z bankiem, podając numer umowy. Będą mogli to wyjaśnić. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Ta_-_La
#7 Wielbiciel#

Problem w tym, ze nie posiadam tej umowy. Minęły dwa lata sprawdze uznałam za zakończona i w całości solacone zadłużenie. Obecnie nie jestem w stanie przypomnieć sobie dokładnej kwoty do spłaty żeby porównać z wyciągami z konta

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Ta_-_La Czy przeszukałaś historię korespondencji mejlowej? Znasz może numer tego zamówienia? Żeby Ci pomóc potrzebujemy więcej informacji.

Spróbuj pobrać dane o swoich archiwalnych zakupach z zakładki Dane konta, a następnie napisz do nas przez ten formularz

Kopię danych dotyczących archiwalnych zakupów pobierzesz z sekcji "Kopie danych konta z Allegro" na samym dole zakładki:

ko_alka_0-1646143090400.png

oznacz moderatorów