anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam jak sprawdzić który bank dał mi karte kredytową z limitem zamknąłem allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
nitroch
#7 Wielbiciel#

spłaciłem allegro pay usunąłem karte a w banku widnieje ze mam kartę kredytową z limitem ,mam opcję sprawdzenia w moim banku jakie mam zobowiązania kredytowe obdzwoniłem juz 4 banki w celu ustalenia czy którys z tych banków dał mi tą karte kredytową ,gdzie mogę sprawdzić jaki bank dał mi tą karte z której korzystałem od 2021 do 2023 chce sie jej pozbyć gdyż zaniża mi zdolność kredytową !

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Pytaj tu Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc  Wątpię, by przez forum pomogli.

W sumie nie wiem jak to dokładnie działało ale wiem, że do pay były 2 różne kredyty. Od 2019-2021 korzystałam niby z Allegro pay. Potem ten kredyt się zmienił i już nawet nie wiem w czym teraz mam. Ale po poprzednim okresie została mi wirtualna karta w BNP Paribas. Nawet dało się do tego w miarę bezproblemowo zalogować poprzez apkę GOMobile (wołało zdaję się pesela ale poszło). Natomiast przez kompa do tej pory nie mogę. W sumie nie używana jest bez opłat, na wszelki wypadek sobie zostawała. Raz w roku przysyłali podsumowanie tego na maila. Może też cos takiego jeszcze masz???

oznacz moderatorów
nitroch
#7 Wielbiciel#

dzwoniłem do bnp paribas konsultantka była tak tępa ,ze sie z nią nie dogadałem jutro zadzwoni do mnie ktoś z allegro może cos pomoże dziekuje pozdrawiam serdecznie

oznacz moderatorów
nitroch
#7 Wielbiciel#

udało się to dziadoski bank bnp paribas, udało Mi sie przekonać konsultanta ,żeby sprawdził czy Mam jakies zobowiązania i CYK miła pani znalazła karte kredytową sprzed 5 ciu lat ,minus taki ,że muszę iść do oddziału osobiście ,ale udało się pozdrawiam

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Czyli dobrze pamiętałam. Mnie się lecieć nie chce, poczekam jak będą jakieś zmiany i nie dam zgody to sami zamkną xD

oznacz moderatorów
nitroch
#7 Wielbiciel#

Witam udało się to dziadoski paribas nie zamknął tej karty i jeszcze konsultantka stwarzała problem ,muszę iść osobiscie do oddziału i zamknąć to dziadostwo dzięki pozdrawiam

oznacz moderatorów
pecela
#18 Luminarz#

@nitroch

Kredytu w ramach Allegro Pay udziela Allegro. A co do karty kredytowej, to najlepiej sprawdzić w BIK-u, kto ją wydał.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@nitroch serio nie wiesz w którym banku podpisałem umowę na kartę kredytową ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów