Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie zamówiłam dwie bluzki które kosztowały mniej niż koszt przesyłki i od razu z tego zrezygnowałam kupiłam w PeoPay i domagają się ode mnie zapłaty za coś czego nie mam z czego zrezygnowałam co mam zrobić bo resztę co zamówiłam chcę spłacić ale nie mogę bo tu z Allegro się wyskakuje za te bluzki właśnie, co byście zrobili w tej sytuacji???
@Client:47088282 jak odstąpiłas od zakupu to pisz do sprzedawcy o zwrot pieniędzy z sprzedaży. Możesz też spłacić wszystko a ewentualnie nadpłatę za bluzki wypłacisz z powrotem na swoje konto.
Bardzo dziękuję za odpowiedź ale wydaje mi się że pisałam i do dziś zero Echo
@Client:47088282 Nie piszesz już do sprzedającego tylko prosisz o pomoc Alelgro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Standardowo dyskusja. Po 24h wołaj Allegro na pomoc. Sądząc po kosztach podejrzewam, że zakup z Chin, oni nie maja w zwyczaju dobrowolnie czegokolwiek oddawać. Przynajmniej na Allegro... Pewnie nawet nie rozumie co tam kliknęłaś xD Jak jeszcze konto mające 1 miesiąc i bez komentarzy to pewnie tylko project. Jak mówi Allegro "To dla Twojego dobra". Jak mówię ja: jak mam brać od Chińczyka to wolę gdzie indziej, przynajmniej darmowe dostawy, zwroty i ktoś tych majfriendów tam pilnuje, by w miarę ok było...
@Client:47088282 Podaj numer zamówienia. Sprawdzę to. 🙂
@Client:47088282 Koszty przesyłki sprawdza się przed kliknięciem "kup teraz", a nie po > poza tym zanim zapłacisz to jest jeszcze po drodze okienko, które pokazuje całkowity koszt > mozna tego nie zaakceptować > wtedy unika się problemów i płaczu na forum AG
ja też jestem zdziwiona jej zdziwieniem. Najpierw kupuje, płaci a potem analizuje co ile kosztowało i bulwersacja o transport. Przedszkole.
Jak koszt wysyłki przekraczał cenę dwóch bluzek to musiały być bardzo kiepskie te bluzki albo jakieś używki na wagę.
@kolekcjoner608 Albo wysyłka z Chin 🐭
@Client:47088282 Z tego wpisu trochę trudno się połapać, na czym polega Twój problem, ale chyba jednak ten zakup nie został sfinalizowany, więc powinien się dać anulować.
Ewentualnie przy zapłacie zaznaczasz tylko te transakcje, które chcesz opłacić w danej chwili, a tamto zostawiasz