Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowali mi dostęp do allegro pay wpisałem swój numer zamiast ten co instalowałem aplikacje kiedy odblokuja
I czy dostanę te 25 monet jako że zaprosiłem znajomych
Kiedy będzie aktywne
Dziękuję
Nr telefonu czy limit? : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Nie blokują za nr telefonu, nr zmieniasz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Podałem nie ten numer telefonu co przy zakładaniu konta
Konto nowo zalozone
To napisz do nich.
To jest konto nowo zalozone i pierwszy raz chciałem aktywować allegro pay
Rozumiem, ale tam mogą Ci pomóc ze zmianą nr.
Dzwoniłem powiedział że nie ma z infolinii odblokować trzeba czekac
Zamów rozmowę jak się da.
Gadałem z nimi na infolini powiedział że nie jest w stanie on odblokować
Powiedział że będą dzwonic
BOT czy człowiek? odblokują Ci.
Normalnie z facetem gadałem
Powiedział że trzeba czekać
Ale odblokują, kiedyś taka blokada trwał 14dni, niestety.☹️
A kiedy przyznają mi te 25 monet dlanie i osoby zaproszonej bo tylko o toi chodzi
Jak aktywowane i zaproszone to dostaniesz. Nie przepadną.
1.Promocja skierowana jest do Użytkowników posiadających Konto, którzy: przystąpili do Promocji poprzez spełnienie warunków i z chwilą ich spełnienia, określonych w ust. 2 poniżej oraz spełniający kryteria określone w definicji Polecanego lub Polecającego („Uczestnicy”).
Przykłady: Polecający udostępnił Link Polecający Polecanemu, Polecany kliknie w Link Polecający, zaloguje się do Konta, zaakceptuje Regulamin i aktywuje Allegro Pay. Po aktywacji Allegro Pay w Okresie trwania Promocji Polecanemu i Polecającemu zostanie przyznanych po 25 Monet.
Polecający udostępnił Link Polecający Polecanemu, Polecany kliknie w Link Polecający, zaloguje się do Konta, zaakceptuje Regulamin i wyloguje się z Konta. Następnego dnia Polecany zaloguje się do Konta i aktywuje Allegro Pay. Polecanemu ani Polecającemu nie zostaną przyznane Monety Promocyjne.
Przykłady: Polecający dotychczas otrzymał 100 Monet w ramach Promocji i udostępnił Link Polecający Polecanemu. Polecany kliknie w Link Polecający, zaloguje się do Konta, zaakceptuje Regulamin i aktywuje Allegro Pay (dokona skutecznie Polecenia) w Okresie trwania Promocji. Polecanemu i Polecającemu zostanie przyznanych po 25 Monet.
Polecający dotychczas otrzymał 125 Monet w ramach Promocji i udostępnił kolejny Link Polecający Polecanemu, Polecany kliknie w Link Polecający, i dokona skutecznie Polecenia (zaloguje się do Konta, zaakceptuje Regulamin i aktywuje Allegro Pay). Po aktywacji Allegro Pay, w Okresie trwania Promocji, Polecanemu zostanie przyznanych 25 Monet, zaś Polecający nie otrzyma Monet, ponieważ już otrzymał ich maksymalną ilość - 125.