Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mój bank miał awarie wiedz na poczcie zapłaciłem przelewem tradycyinym i pomieszały mi się zamówienia podałem nie te konto i tytuł przelewu, pieniądze poszły na towar który jeszcze miałem czas na zapłatę i nie wiem co teraz dzwoniłem na allegro żeby rozwiązać sprawę ale się nie dało a mianowicie pomyślałem że może mogą zrobić jak przelew wpłynie za to co zapłaciłem a nie chciałem żeby zmienili zamówienie i kasę wzięli na to co chciałem zapłacić i nie wiem co teraz bo na razie czekam
Jak dane się nie zgadzają to taki przelew nie dojdzie, nie zaksięguje się. operator się z Tobą skontaktuje.
Dane wszystko się zgadzają za inny towar, który nie chciałem teraz płacic bo mam na niego czas, i kwota jest z 6 razy większa od ceny tego towaru, szkoda że na Allegro nie mają czegoś takiego wpłacasz pieniądze pomyliłeś przelew na nie te konto a zaksięgowanie też troszkę trwa, tym bardziej jeśli zauważyło się błąd można powiedzieć ułamki sekundy popuszczeniu przelewu, dzwonisz na Allegro, wyjaśnia sprawę i po kłopcie no zobaczymy dopóki nie wyjaśnia sprawy troszeczkę się obawiam jeszcze takie gafy nie odwaliłem a tysiąc parę złotych Piechotą nie chodzi