Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Numizmatyka, to kategoria najbliższa. Biorąc pod uwagę temat opisywanego problemu oraz możliwości wyboru,jaką daje mi Allegro. Zmieniłem numer telefonu. Zmianę wprowadziłem w ustawieniach konta. Jest widoczna. Super! Jednak Allegro Pay mam zablokowane, bo nie mogę potwierdzić transakcji ...ze starego numeru,który nie jest aktywny. Mam 0,06 zł (slownie, sześć groszy) zadłużenia i ...rękę w nocniku. Czatbot zasugerował rozmowę telefoniczną. Podał mój nowy ,prawidłowy numer,pod który zadzwoni ALLEGRO. Wystarczy określić datę i godzinę. Po dokonaniu tego obowiazkowego wyboru, mogę kliknąć tylko ANULUJ. Jak się nie obrócę,**piiip** z tyłu. Jak żyć?
@Krzysztof-Jerzy jest kategoria Allegro Pay co to ma wspólnego z numizmatyką ???
Numer telefonu musisz zmienić kontaktując się z allegro, sama zmiana w ustawieniach nic nie da 😞 napisz tu https://allegro.pl/pomoc/kontakt tylko wybierz odpowiedni temat Allegro Pay 😉
Nie działa... Mój nr tel. [edytowano] Proszę o kontakt Allegro Pay ,o dowolnej porze.
@Krzysztof-Jerzy nie podawaj publicznie swoich danych 😎 bo jeszcze Cię ktoś spróbuje oszukać
Nie podałem starego numeru;) Dla mnie to gwarancja weryfikacji...i dowód desperacji.
Co to ma wspólnego z numizmatyką ? Więcej niż pumpersy. Numizmatyka to historia. Ta,uczy. Gdzie mam pisać? Wypełniam formularze,w linkach podawanych przez różnych ludzi. Co z tego?Nawet echo nie odpowiada. Najczęściej, wysłanie nie jest możliwe. Po wypełnieniu,mogę kliknąć ANULUJ albo zamkąć okno,co skutkuje tym samym. Masz ochotę na wymarzone wczasy? Wypelnij formularz.Wybierz kontynent, panstwo,termin....i 10 wymagań wobec hotelu. Na koniec ANULUJ, bo innej opcji nie masz. Zadowolony ?
@Krzysztof-Jerzy Usunęłam Twój numer telefonu, aby nie był widoczny na forum. Może to narazić Cię na zagrożenia, takie jak spam, phishing itp. Proszę, skontaktuj się w sprawie zmiany numeru poprzez formularz. Tam możesz również umówić rozmowę telefoniczną.
Dziękuję za troskliwość i wyrozumiałość. Link znam,nie działa jak należy. Znalazlem nr tel windykacji Pay...dziewczyna nie moze mi pomóc. Rozumie. Kiedy ktoś zrozumie mnie?
@Krzysztof-Jerzy może wyczyść ciasteczka i pamięć podręczna przeglądarki lub spróbuj wypełnić formularz w trybie incognito/prywatnym.
@Krzysztof-Jerzy Otrzymałam informację, że nasz doradca skontaktował się z Tobą telefonicznie i już udało się załatwić zgłaszaną sprawę. 🙂
@Krzysztof-Jerzy Lekcja na życie - najpierw zmień numer w bankach i usługach a potem dopiero odcinaj stary numer. Oszczędzisz sobie problemów.
Bingo ! Tak właśnie zrobiłem. W ustawieniach konta Allegro,podałem nowy numer, kiedy stary był jeszcze aktywny. Info Allegro zaczęły nadchodzić na nowy numer. Pay,nie. Kiedy Pay zażądał autoryzacji,stary już nie był aktywny.Pozdrawiam.
Zamieszanie!😎
Nie jestem typem pieniacza,szukającym konfliktu. Chcę załatwić problem. Nie chcę witać komornika za 6groszy dlugu !
Za 6gr nie będzie komornika.🤗
Nie takie absurdy widziałem,oglądając programy interwencyjne Tv
Ale do spłaty niepotrzebna kodu weryfikacyjnego z allegro pay. Do zakupów to co innego. Kontakt przez formularz
Chcę spłacić te 6 groszy. Klikam METODA PŁATNOŚCI ,pojawia się komunikat METODY PŁATNOŚCI SĄ CHWILOWO NIEDOSTĘPNE i doopa ! Pay chce wcześniej zweryfikować mój,stary numer. Mogę to olać ale wtedy Pay olewa mnie. Nic nie zrobię...