Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. 27 lipca kupiłem telefon oraz opłaciłem z allegro pay ( zapłać później) na dwie raty.
Sprzedawca nie za bardzo spieszył się z wysyłką i 1 lipca poprosiłem go czy mógłby anulować mój zakup ponieważ w tym czasie w okolicy znalazłem korzystniejsza ofertę tego samego telefonu, dogadaliśmy się bez problemu i anulował.
Po dziś dzień (7 wrzesień) czyli ponad miesiąc później nie dostałem zwrotu pieniędzy, allegro pay chce abym opłacił pierwszą ratę za coś czego nie kupiłem, sprzedawca twierdzi że zrobił zwrot już miesiąc temu, gdy chce zrobić dyskusje lub problem z zakupem wyskakuje mi informacja ze sprzedawca już dokonał zwrotu i że więcej informacji znajdę w zakładce szczegóły zamówieniach, tam skoleji pisze ze przesyłka opóźniona.. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Nie chce spłacać czegoś czego nie kupiłem. Proszę o pomoc
@Boiler955 a nie kopiłeś przypadkiem czegoś jeszcze? Otrzymałeś email od allegro o zwrocie pieniędzy od sprzedawcy?
Kupiłem parę dni później właśnie wyżej wymieniony telefon ten korzystniejszy też przez allegro pay , ten pierwszy był już anulowany także myślałem że zaraz zniknie z listy przedmiotów do spłacenia a dzisiaj komunikat że za 3 dni trzeba płacić go..
Dziękuję za zainteresowanie się moim postem, przeszukałem pocztę i nie mam takiego maila o anulowaniu zamówienia.. Bardzo dziwne to wszystko, teraz wchodząc w szczegóły zamówienia tego telefonu dalej mam że przesyłka opóźniona ale jak głębiej wchodzę to jest ze sprzedawca zrobił zwrot środków.. Ale tych pieniędzy od miesiąca ponad nie ma, środki z allegro pay cały czas są uszcziolone o tą kwotę i w dodatku mam 3 dni aby spłacić coś czego nie kupiłem.. Mam nadzieję że to się wyjaśni
@Boiler955 widzę, że opisałeś już wszystko w dyskusji ze sprzedającym, więc poczekajmy teraz na jego odpowiedź.
@Boiler955 podaj numer zamówienia to moderatorki to sprawdzą
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
b1b83730-4da4-11ef-bdb1-35704bab3be7