Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie zakupu. Kupiłem komputer za pośrednictwem Pay. Mam czas na spłatę ok miesiac, w tym czasie wykrylem wadę i odesłałem na reklamację, kiedy zbliżył się czas spłaty ale jeszcze nie nadszedł ten dzień, rozłożyłem zakup na 3 raty plus odsetki, komputer wrócił a teraz muszę go zwrócić bo sprzedawca nie może usunąć wady ani wymienić towaru. Chcę oddać mi pieniadze . Jeśli dostanę zwrot na konto przed upływem dnia wplaty Pay to odsedki też muszę spłacić?
Nie wiem jak odsetki. Nie znam się na tym całym pay, nie używam. Wiem tylko że jak nie spłacisz raty w terminie, to idzie info BIK a to obniża Ci wiarygodność kredytową.
Ja mam kasę żeby to spłacić bez problemu, tylko chodzi mi o odsetki do zmiany umowy. Bo teoretycznie będzie tak że zwrot odbędzie się przed splata pay.
Tak jak pisałem, nie wiem, nie czuję. Zaraz się może pojawi ktoś kto wie. Na wszelki wypadek, radzę zapytać u źródła
@irekg1111 Odsetki będą zgodnie z czasem jak posiadałeś kompa a do 30dni ich nie ma.Pod warunkiem ze w tym czasie 30dni sprzedający zwróci śrdoki do Allegro Pay , bo jak ich nie zwróci Ty spłacasz raty według umowy.
@irekg1111 widzę, że skontaktowałeś się z nami w zgłoszeniu o numerze 45458768 - zaczekaj proszę na informację od doradcy, który zweryfikuje Twoją sytuację na umowie Allegro Pay. 😊