Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
proszę o informację,jak mogę sprawdzić,czy sprzedawca zwrócił pieniądze na Allegro Pay za brak produktu w dostawie
złożyłam zamówienie-zapłaciłam Allegro Pay-sprzedawca przysłał wiadomość,że zwraca środki za brak produktu-gdzie i jak sprawdzić,czy faktycznie zwrócił pieniądze?
@magda_lena32 powinien przyjść email od allegro, ze sprzedawcą zwrócił pieniądze i w panelu Pay zwiększył się limit kredytowy.
po co zwiekszony limit jak chce zwrotu kasy ?
Ludzie klikacie w coś, kupujecie i nie znacie regulaminu, ile za takie raty zapłacicie itd, a później plącz lament itd. A limit się tak zwiększa jak kupujesz i spłacasz raty w Alelgro Pay, limit na przyszłe zakupy.
zapłaciłem 179zł za buty na pay zapłaciłem jednorazowo bo nie zmieniłem z pey na normalny zakup i zrobił sie problem z odzyskaniem kasy. Nawet nie było by problemy bo mam produkt rozłozony na raty mógłbym nadpłacic tylko jak ? co mi po zwiekszonych środkach co mi to da?
@magda_lena32 Powinien zwrócić niezwłocznie, od razu w takiej sytuacji, jak zwróci dostaniesz maila od Alelgro i wrócą tam skąd wyszły i umowa zostanie zamknięta, Alelgro Pay czeka 30dni na zwrot.
@magda_lena32 historię wpłat na umowie znajdziesz w szczegółach umowy w panelu Allegro Pay. Kliknij w zakup, którego dotyczy zwrot pieniędzy i na dole strony wyświetlimy sekcję "Historia". 😊
Otrzymasz maila o zwrocie pieniądzey
nie bardzo mogę znaleść ta historię