Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupilem 3 rzeczy od 3 roznych osob wplacilem przelwem na poczcie.1 z aptek i tam stwierdzone brak iw magazynei przepraszaja i odeslali kae na allgro PAU 2 pokrowec tam uszkodzenie na magazynie tez odsylaja kase . i allegro payu prosi mnie o nr konta do zwrotu . nie mam i tylem
Czy moge za ta kase kupic sobie nowe zakupy nie potrzebuje zwrotu tylko kupic te rzeczy? chodzi mi oto zebym z tych srodkow mogl zaplacic za kolejne rzeczy?
Lub czy sa inne opcje odebrania pieniedzy przekaz pocztowy np?
Dziwne. Powinno wrócić tam skąd przyszło czyli na konto poczty z którego placówka robiła przelew. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Napisz żeby odesłali przekazem pocztowym, tak można.
@browarlodz W przypadku płatności przelewem tradycyjnym istnieją dwie możliwości: albo przelew zostanie zlecony na konto poczty (i stamtąd odbierzesz płatność), albo dostaniesz mejla od Operatora z prośbą o podanie danych do zwrotu.
Jeśli zleciłeś przelew tradycyjny na poczcie, to operator zleca zwrot środków do placówki pocztowej, jeśli przy odbiorze takiej płatności otrzymuje od banku dane, z jakich została zrobiona płatność. W przypadku braku takich danych, PayU wysyła formularz z prośbą o podanie danych do zwrotu.
W odpowiedzi na wiadomość mejlową od operatora poproś o przesłanie pieniędzy przekazem pocztowym i podaj swoje dane.
Jak moge odzyskac pieniadze tj zwrot od przedajacego nei posiadajac konta w banku??