anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot za opóźnione zamówienie

MAMY ROZWIĄZANIE!
MonteBambels
#8 Zapaleniec#

Zamówiłem produkt który miał przyjśc w piątek , przez co zamówienie anulowalem to zamówienie a sprzedający nagle się obudził i zamówienie wysłał , nie było z nim kontakt cały dzień. Ogólnie mam pytanie czy jeśli paczka jest w drodze to muszą ją odbierać czy nie? Jeśli zrobilem zwrot + dyskusje na allegro. Z tego co czytałem to opinie na temat tego sprzedającego są takie że kontakt z nim jest trudny itp. Specjalnie zamówilem na piątek a w piątek popołudnie wyskoczył mi komunikat o opóźnionej przesyłce 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
gdvorek
Moderator
Moderator

@MonteBambels wypełniłeś formularz zwrotu, więc zamówienia nie musisz odbierać i wróci wtedy do sprzedającego.

Sprzedający ma 14 dni na zwrot pieniędzy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@gdvorek zerknij co to za przewoźnik bo może się okazać ,że sprzedawca potrąci za powrót przesyłki  ,a tego byśmy nie chcieli .

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria to już nie istotne, grunt mamy rozwiązanie oznaczone przez moderację, my tu nic nie mamy do powiedzenia, szkoda nawet ostatnio udzielać się na forum 😞

Nie zauważyłeś że ostatnia ekipa moderatorów ( szczególnie panowie ) to same teksty typu wiem lepiej, nie będziemy dyskutować, zamykam temat itp. oznaczają sami swoje wypowiedzi jako rozwiązane tym bardziej że cześć wprowadza w błąd jak ten wyżej 😞

Powinien napisać bo my ani inni czytający nie wiedzą czy paczka wróci na darmo bo to np. InPost czy płatnie bo to kurier DHL, ale inni czytając ten wątek oleją i będą w plecy o koszt powrotu paczki 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

nie ,, miał ,, tylko mógł przyjść w piątek bo to widzisz w ofercie to tylko szacunek  ,żadna gwarancja.

zamówienie anulowane czy został zgłoszony zwrot ? , @MonteBambels to istotne więc odpowiedz 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@kostas11 skup się na konkretach i merytorycznej dyskusji, zamiast wylewać żale pod adresem moderacji. Forum to miejsce do wymiany wiedzy i doświadczeń – jeśli coś można doprecyzować lub poprawić, jesteśmy otwarci na konstruktywne uwagi, nie na insynuacje.

Swoją drogą – jeśli ktoś ma czas i energię na analizowanie, kto co oznaczył jako rozwiązanie i w jakim tonie się wypowiedział, to może warto ten zapał przełożyć na konkrety?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów