Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ostatnio zakupiłem obuwie przez allegro Pay i anulowalem tarnsakcje. Problem polega na tym że sprzedający wysłał te obuwie pomimo anulowania zakupu. Czy mam je teraz nie odbierać i trafią one śpiworem do sprzedawcy i otrzymam zwrot środków. Czy muszę odebrać i odesłać oddzielnie . Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
@Client:48419518 gadaj ze sprzedawcą , nie powinien wysłać ... to jego problem .
@Client:48419518 wszystko zależy kiedy wysyłka i anulowanie, bo sprzedawca mógł właśnie nadawać paczkę jak Ty klikałeś anuluj, system ma opóźnienia w zmianie statusów czy dodawaniu numerów paczek 😞
@Client:48419518 Jak anulowałeś zakup przed wysłaniem to nie odbieraj go, ale pamiętaj że do czasu zwrotu środków ciążą na Tobie raty do spłaty, jak przyjdzie na nie czas.
A jak oznaczyłem zwrot produktu to odebrać i wysłać czy zostawić go np. w paczkomacie
@Client:48419518 jeśli wybrałeś opcję zwrotu to powinieneś odebrać przesyłkę i ją odesłać. W przeciwnym razie sprzedawca może zostać obciążony kosztami zwrotu nieodebranej przesyłki (w zależności od metody dostawy) i może tę kwotę odjąć od środków, które ma Ci zwrócić.