Opinie na Allegro
Zasadnicza uwaga do polityki łączenia ofert i opinii. Łączenie opinii dla różnych produktów sprawia, że są one niewiarygodne poprzez sztucznie łączycie grupy produktów, przypinając im wszystkie opinie dla tej grupy. Uważam, że opinie powinny dotyczyć konkretnych produktów od danego sprzedawcy ! Jak czytam np. że stabilizator napięcia jest świetny zarówno w zakresie jedno i trójfazowego prądu i ktoś go poleca "brać w ciemno" a ja akurat oglądam jednofazowy ???? ta sama opinia pojawia się przy kilku producentach różnych stabilizatorów ???
Do przemyślenia dla obsługi Allegro, pewnie wielu klientów się niestety na to nabiera (ja czasem też 😞 ) , ale opinie są wg. mnie po to by eliminować nieuczciwych sprzedawców i dziadostwo a promować dobre produkty i rzetelnych sprzedawców a nie wrzucać ich do jednego worka!
To samo mówimy od poczatku, a portal swoje. Kiedyś Allegro było jakością, teraz stosuje te same badziewne metody jak np. Te.. O ile u majfriendów takie coś specjalnie nie dziwi to tu po latach zaufania taka zmiana pozostawia głeboki niesmak...
@55a Dziękuję Ci za podzielenie się z nami swoją opinią. Każdy tego typu komentarz jest dla nas niezwykle ważny. Doprecyzuję, że jeśli opinia faktycznie wyświetla się przy "różnych" produktach, oznacza to, że sprzedawcy nieprawidłowo połączyli swoje oferty z katalogiem produktów Allegro. Możesz zgłaszać takie przypadki za pomocą przycisku "zgłoś naruszenie zasa", który znajdziesz na samym dole strony.
@w_kiwi a przy odpięciu produktu znikają też opinie, bo kiedyś zostawały czy to zostało zmienione - naprawione ?
@kostas11 Opinie "wędrują" za ofertą, zatem po odpięciu nie powinna być widoczna.
@w_kiwi nie powinna czy nie będzie widoczna bo kiedyś zostawały i był bałagan 🙂